Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 8. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 8. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 8. april 2015. godine

Mnogo smo sigurniji u to šta nam je činiti, ali ćemo, možda, zbog rešenosti da učinimo šta je potrebno i da kažemo šta se reći mora, doći u sukob jedni sa drugima. Od večeras, za uspeh kome težimo, imamo još jedan adut.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Koliko nam je prethodnog dana bilo teško da nađemo fokus, toliko smo danas izuzetno koncentrisani. Snaga volje je jaka i prenosi se na reči i dela.

Međutim, oni koji su inače samosvesne i jake ličnosti, mogli bi u svom nastupu preterati i izazvati reakciju drugih. Oni kojima nedostaje samopouzdanje, danas bi mogli da naprave proboj, ali i da se sukobe sa okolinom iznenađenom njihovim novim, jasnim stavom.

Kako smo danas, uglavnom svi, više usmereni na konkretne ciljeve, mogli bismo se naći i suočeni sa činjenicom da su nam ciljevi različiti i čak suprotstavljeni. Neki će za zastoj u svojim planovima okriviti druge.

Danas nema uvijanja. Sve se govori direktno i u lice. U tim slučajevima, moglo bi biti žrtvi u vidu povređenih sujeta i ranjenih dušica, ali će makar stvari biti jasnije.

A kada je o planovima reč, od večeras mnogi dobijaju dodatni podsticaj da se ispune.

Jupiter kreće direktno kroz znak Lava

Jupiter, najveća planeta našeg sistema, koji je i zadužen za velike planove i optimizam, od 8. decembra se kretao retrogradnim hodom kroz znak Lava. Večeras, nakon četiri meseca, on kreće direktno, pravo kroz znak Lava. 

Više o tome pročitajte u Astrološkom pregledu sedmice

Uopšteno gledano, ovo nam svima donosi bolje šanse za napredak naših planova. Ono što nas je, nekad i neshvatljivo, kočilo, kao da odjednom više ne postoji. Lakše se diše i lakše se kreće.

Ono što treba znati jeste da Jupiter ukazuje na mogućnosti, ali retko kad podstiče na delovanje. Često nas upravo svest o dobrim izgledima spreči da do njih dođemo. Jupiter će nam podići pogled ka zlatnim jabukama na drvetu, ali ih neće staviti u naše ruke.

Prolazak Jupitera kroz znak Lava, od 16. jula 2014. do 11. avgusta 2015. godine, nudi mogućnost da svojim delovanjem ostavimo snažan utisak na druge. Ono što je pokrenuto u ovom periodu ima sve izglede da bude sprovedeno do kraja i da bude trajno.

Promena pravca kretanja Jupitera imaće najveći uticaj, ne samo u ovom danu nego i u periodu do kraja njegovog boravka u znaku Lava, na osobe kojima se I, IV, VII ili X kuća nalaze na delu Zodijaka koji obuhvata ovaj znak, naročito stepene od 12. nadalje.

Ukoliko nemate urađenu natalnu kartu, možete je besplatno, lako i brzo uraditi na linku ovde.

Dugotrajni astrološki uticaji: