Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 23. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 23. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 23. april 2015. godine

Ukoliko je potrebno da radite, imaćete uspeha. Ukoliko je moguće da se odmarate, uživaćete. Generalno, ovaj dan ne podstiče, ali ne pravi ni ikakve prepreke. On nudi podršku.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Rano ujutru Mesec ulazi u znak Raka. Ništa neobično, svakog meseca on par dana provede u ovom znaku kojim vlada.

Nije neobično, ali je prijatno. Nema trzavica, nema sukoba. Mesec u Raku se savršeno slaže sa Suncem u Biku. Dva Svetla našeg neba u skladnom odnosu, nema ničeg što bi ugrožavalo harmoniju.

Ukoliko je potrebno da radite, imaćete uspeha. Ukoliko je moguće da se odmarate, uživaćete. Generalno, ovaj dan ne podstiče, ali ne pravi ni ikakve prepreke. On nudi podršku.

Dakle, neće unaprediti, ali će podržati u bilo kojoj aktivnosti. Kao brižna majka koja želi da joj dete bude zaštićeno i srećno u životu, a njemu ostavlja na volju da izabere kojim će putem ići.

I da, uvek napominjemo da je astrološka postavka samo nešto što nam daje neke naznake, uvek je na nama, ljudima da izaberemo kuda ćemo. Ali ima dana koji su izuzetno podsticajni, pa se ili zatrčimo lakše ili nas frontalni udar vetra obori, pa se borimo duže nego što smo mislili da ćemo, da bismo stigli tamo gde smo naumili.

Ima dana koji olakšavaju određene ljudske aktivnosti. Ovaj obezbeđuje samo sigurnu, ušuškanu luku i taj pogled, majke (ajd’ da ispratimo sad do kraja ovu sliku) koja gleda za otisnutom decom.

Dakle, ako biste najradije odmarali, a može vam se, odmarajte. Ovaj dan nudi mogućnost da se i duh i telo potpuno odmore i da se obnovi snaga.

Ako biste da otkrivate nove ili osvajate poznate teritorije, nema naznaka da će vas nešto silovito podstaći, ali zato možete biti sigurni da ćete imati dobro uporište u svom domu. Imate gde da se vratite.

A kad smo već kod toga, danas onima koji vaš životni prostor čine domom, pokažite koliko vam znače. Učinite nešto za njih. Svaki dan, naravno, ali vas danas podsećamo jer je tako lep dan za brigu o svojim najmilijim.

Dan posebno prija rođenima u prvoj polovini sledećih znakova: Bik, Rak, Devica, Škorpija, Jarac i Ribe.

Dugotrajni astrološki uticaji: