Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 24. april 2015. godine

Horoskop za petak, 24. april 2015. godine

Horoskop za petak, 24. april 2015. godine

Dan za preispitivanje moralnosti postupaka koji donose korist.

Ova sedmica je veoma dobra za posao, sticanje, prikupljanje sredstava, konsolidaciju… Lepo radimo, dobro nam ide, onda zastanemo pa se zapitamo: da li korektno postupamo?

Jeste, može se desiti da danas preispitujemo valjanost svojih postupka. Ako nam nešto donosi finansijsku korist, jača status, položaj u preduzeću ili društvu, ne znači da je samo po sebi u redu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ne budite cinični: jeste, moguće je preispitivati moralnost postupaka koji donose korist. Moguće je i u današnje vreme.

Možda se o tome ne priča toliko, možda mnogi o tome uopšte nikada ne bi ni pričali, niti bi bilo kome spomenuli svoje dileme, ali je mnogima važno da makar u svojim očima budu pošteni, fer igrači. Ili da bar nađu pokriće za svoje diskutabilne poteze.

Ovo je dan za tu vrstu samopreispitivanja.

Mogli bismo i da pokušamo da nađemo srednji put između težnje da odmah krenemo sa zarađivanjem i potrebe da još malo utvrđujemo znanje i veštine. Odgovor nije niti u priklanjanju jednoj od dve strane (konkretni rezultati – duhovni, intelektualni rast) niti u bežanju od problema.

Odgovor leži u pravilnom mešanju i nalaženju zajedničke tačke, polazišta i za dalji napredak u sferi materijalnog i u sferi duhovnog.

U svim današnjim dilemama može nam pomoći znanje stečeno iskustvom i možda čak stečeno na prethodnim greškama i promašajima. Sada nas ono što je nekad bilo bolno, uči pravom putu.

Danas bi trebalo da izbegnemo bilo kakve rasprave između osoba koje predstavljaju neku vrstu autoriteta u našim životima. Teško ćemo pomiriti različite stavove, a moglo bi se loše odraziti na nas ako bismo u tome učestvovali, a kamo li ako bismo se postavili kao sudija.

Izvinite se i napustite prostoriju. Objasnite da morate da kupite baki lekove ili šta god vam padne na pamet, samo obavezno izbegnite učešće u raspravi.

Dugotrajni astrološki uticaji: