Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 28. april 2015. godine

Horoskop za utorak, 28. april 2015. godine

Horoskop za utorak, 28. april 2015. godine

Bez obzira na poljuljanu veru u iskrenost osmeha drugih ljudi, spremni smo da radimo zajedno i u stanju smo da postignemo više nego inače. Idealan dan za „prebacivanje norme“.

Ilustracija iz teksta Baumolova bolest troškova

Dani retko kad imaju strogo odvojene astrološke uplive. Najčešće se prelivaju kroz par, pa i više, dana, jačajući i slabeći. Utorak i sreda ove sedmice izrazito su pak povezani.

Ali, ako možete da birate, utorak izaberite za rešavanje poslovnih problema, a sredu za rešavanje ličnih odnosa. Ne deluje da će ijedan od ova dva dana biti blag prema osetljivim dušama, ali u sredu imamo mogućnost da iz povređenosti izvučemo neke dobre pouke (v. i Astrološki pregled sedmice)

Utorak, sa druge strane, nudi turobno prepodne i veče u kome ne možemo da dopremo do drugih, a plašimo se da nas osećanja varaju i da i ono što se čini lepo, verovatno nije istinito. Inače se (govorimo o opštim tendencijama, lični doživljaj može, naravno, biti drugačiji) tokom celog dana oseća izvesni pesimizam, a ljudi bi mogli biti izuzetno sarkastični.

Ono što je dobro, bez obzira na poljuljanu veru u iskrenost osmeha drugih ljudi, spremni smo da radimo zajedno i u stanju smo da postignemo više nego inačeImamo dobar pregled situacije i jasno nam je šta je potrebno uraditi i na koji način. Pokrivamo sve detalje, radimo predano i na najdosadnijim zadacima.

Ono što je specifično za ovaj dan jeste i to da, pored predanosti radu na utvrđenim zadacima, imamo i bolji uvid u to kako bismo mogli poboljšati svoj učinak.

Prepoznajemo nove, bolje načine rada. Oni mogu biti sasvim inovativni, ali i predstavljati obične i sasvim logične promene kojih se niko nije setio jednostavno zato što se određeni način rada ustalio tokom vremena. A vreme prolazi i situacija se menja, a sa njom i zahtevi tržišta.

Ono što bi moglo da koči dobru primenu ove pozitivne energije jeste uticaj sutrašnjih dešavanja koja se već sada osećaju i prepliću sa ovim danom. A ti uticaji, u kombinaciji sa današnjom nesigurnošću i potrebom za osamljivanjem, dovode do toga da ne prepoznajemo najbolje sopstvene ciljeve i interese.

Džabe i najbolja ideja, ako mi odlučimo da je zadržimo za sebe, da ćuti u nama dok i mi na nju ne zaboravimo.

Dakle, potrudite se da odaganate sive oblake, da prionete na posao i da iskoristite dan da unapredite svoje poslovanje. Čak iako radite u državnoj službi. Čak iako ste penzioner. Primenjivo je na svakog i na bilo koje delovanje.

Ako i ne budete znali u momentu da li je isplativo, da li je vredno truda, znajte da ćete se, pre svega, dobro osećati što ste uradili više nego što ste mogli i da zamislite da je moguće. Takva, radna terapija, dobra je i protiv depresije koja danas preti da oboji dan.

Interesantno, ali dan bi mogli najbolje da iskoriste upravo pripadnici onih znakova koje prejake emocije često sapliću u životu – pripadnici vodenih znakova (Rak, Škorpija i Ribe). Odagnajte nedoumice vezane za isplativost truda i krenite da „prebacujete normu“.

Dugotrajni astrološki uticaji: