Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 27. april 2015. godine

Lav

Razmatranje načina delovanja ka zajedničkom cilju, ostavite, ako ikako možete, za neki drugi dan. Uživajte u obavljanju standardnih poslova, častite sebe i ljude oko sebe. Posvetite više vremena deci.

Možemo mnogo toga i zaslužujemo toliko toga. Danas će mnoge brade biti podignute više, manje će biti spuštenih noseva i savijenih kičmi. Danas se sigurno korača.

Prepodne nam nudi dobro raspoloženje i široke osmehe. Bez obzira na to što smo pomalo kočoperni, ovo nije dan sukoba sa drugima. Ovo je dan kada poštujući druge obezbeđujemo i sebi poštovanje. Fer plej u finom društvu.

Prepodne je, inače, sjajno vreme za druženje sa decom. Ako ste u mogućnosti, drage naše bake i deke, obavezno planirajte ovo prepodne za igranje sa unucima.

Ostali, zaposleni pre svega: uticaj će se osećati i krajem dana, pa gledajte da ugrabite što više vremena i da ga posvetite mališanima. Od njih se danas najbolje uči (a uz njih se uvek najbolje napune baterije).

Ono što bi moglo da pokvari, nekima bar, donekle ovaj dan, jeste potreba da se ide u suprotnom pravcu u odnosu na glavnu struju. Nije da želimo da budemo buntovnici, naprotiv.

Želimo da se posao dobro obavi – posao ćemo dobro uraditi ukoliko pratimo standardna uputstva, ali… Mogli bi da dođemo do zaključka da sasvim različito tumačimo standardnu proceduru.

Ovo, dakle, nije sukob usijanih glava, već nerazumevanje onih koji žele da dođu do istog cilja. Samo idu u različitim pravcima. To zaista može da isfrustrira, kada gledamo kako ona druga strana radi na svoju štetu jer misli da je u pravu.

Samo polako. Ako nije ništa hitno (a retko kad jeste), odluke o pravcu kretanja ostavite za sutra. Nasmešite se osobi “preko puta” i ponudite kafu ili piće. Iskoračite iz učmalosti standardnog dana i uživajte u sitnicama.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija