Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 29. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 29. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 29. april 2015. godine

Dan nudi mogućnost boljeg uvida u to šta mi sami zaista osećamo, šta očekujemo od drugih i gde su naše granice.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Red, rad i, u manjoj meri – disciplina, mogli bi da krase i ovaj dan. Uspešno završavamo praktične zadatke.

Ono što bi moglo da pokvari dan jesu povređene duše i zgažene emocije. Bez obzira da li realno imamo razloga da budemo povređeni ili ne, osećaj bi mogao biti tu.

Nije neka posebna mudrost savetovati da se lični odnosi ne mešaju sa poslom i da njih, sa te strane gledano, treba potisnuti. Potrudite se da niti mešate međuljudske odnose na poslu sa poslovnim odlukama, niti da na poslu razmišljate o ličnim vezama i problemima koje imate sa ljudima.

Ali zato, danas u slobodno vreme, suočite sebe sa svim strepnjama i nedoumicama, sa svim što vas muči a što je vezano za vaše odnose sa određenom osobom, onom „drugom“ polovinom, ili vezano za druge važne ljude u vašem životu.

Deluje mazohistički kopati po svojim osećanjima u danu koji obećava da će takva istraživanja biti bolna, ali je veoma korisno. Naime, današnji dan nudi i mogućnost boljeg uvida u to šta mi sami zaista osećamo, šta očekujemo od drugih i gde su naše granice.

Iako bi mogli doći do bolnih saznanja, ovaj dan sa sobom donosi i blagu, ali stabilnu podršku u vidu mogućnosti da se odreaguje u sopstvenom interesu, da osoba, koliko god to neprijatno bilo, odluči šta je najbolje za nju.

U Horoskopu za utorak, kao i u Astrološkom pregledu sedmice, spomenuli smo da je ovo pak nezgodno vreme za sagledavanje sopstvenih ciljeva i interesa. Malo lutamo kada su u pitanju konkretni planovi. Nismo sigurni kuda bi nam godilo da se uputimo.

Zato se danas fokusirajte na preispitivanje sebe i svog odnosa sa drugima, kao i na izvršavanje rutinskih zadataka. Sutra je mnogo bolji dan za nove početke ili utvrđivanje izgrađenog kada je u pitanju posao i stvaranje.

Posebno su osetljivi danas pripadnici promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe).

Dugotrajni astrološki uticaji: