Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 13. januar 2015. godine

Horoskop za utorak, 13. januar 2015. godine

Horoskop za utorak, 13. januar 2015. godine

Ako vam je potrebna podrška većeg broja ljudi, ako je potrebno da se obratite javnosti – evo dobrog dana za to.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Dobro za predavače, za trgovce, za političare… Makar bi trebalo da bude ne samo za ove prve, nego i za potonje. Jer danas imamo veće šanse da uverimo širi krug ljudi u ono što govorimo samo je (kvaka uvek postoji) potrebno da i mi verujemo u to. Dakle, ako imate veru u svoje ideje i zamisli, lakše ćete u to danas uveriti i druge.

Ako vam je potreban zajam banke, pravac banka (samo budite sigurni da BAŠ želite da banci dugujete i da drugih načina nema – v. tekst Kako, kada i koji kredit (ne)uzimati).

Obraćanje javnosti ne mora biti usmeno – ovo je dobar dan i za one koji se javnosti obraćaju pisanim putem ili kroz umetnički izraz.

Mogući su susreti sa novim ljudima, sa osobama drugačijim od vašeg kruga poznanika i prijatelja. Samim tim javljaju se i mogućnosti za širenje vidika, mogući su i zanimljivi romantični susreti, ali se ne zalećite narednih dana u građenju planova za budućnost tipa „dok nas smrt ne rastavi“. Ne znači da je neće biti, ali ne procenjujte mogućnosti za stabilnu i dugoročnu vezu na osnovu onoga što vam se događa ovih dana i što vam se čini da primećujete i kod druge strane.

Od ovog dana više mogu da očekuju pripadnici druge dekade vazdušnih i vatrenih znaka – dakle, Ovnovi rođeni prvih deset dana aprila, Blizanci rođeni prvih deset dana juna, Lavovi rođeni prvih deset dana avgusta, Vage rođene prvih deset dana oktobra, Strelčevi rođeni prvih deset dana decembra  i Vodolije rođene prvih deset dana februara.

Ali svi bi trebalo da probaju da iskoriste dobre vibracije ovog dana. Izađite, nađite se sa ljudima. Slavili ili ne, iskoristite dan i naročito, veče.

Dugotrajni astrološki uticaji: