Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 13. januar 2015. godine

Venera

Ako vam je potrebna podrška većeg broja ljudi, ako je potrebno da se obratite javnosti – evo dobrog dana za to.

Dobro za predavače, za trgovce, za političare… Makar bi trebalo da bude ne samo za ove prve, nego i za potonje. Jer danas imamo veće šanse da uverimo širi krug ljudi u ono što govorimo samo je (kvaka uvek postoji) potrebno da i mi verujemo u to. Dakle, ako imate veru u svoje ideje i zamisli, lakše ćete u to danas uveriti i druge.

Ako vam je potreban zajam banke, pravac banka (samo budite sigurni da BAŠ želite da banci dugujete i da drugih načina nema – v. tekst Kako, kada i koji kredit (ne)uzimati).

Obraćanje javnosti ne mora biti usmeno – ovo je dobar dan i za one koji se javnosti obraćaju pisanim putem ili kroz umetnički izraz.

Mogući su susreti sa novim ljudima, sa osobama drugačijim od vašeg kruga poznanika i prijatelja. Samim tim javljaju se i mogućnosti za širenje vidika, mogući su i zanimljivi romantični susreti, ali se ne zalećite narednih dana u građenju planova za budućnost tipa „dok nas smrt ne rastavi“. Ne znači da je neće biti, ali ne procenjujte mogućnosti za stabilnu i dugoročnu vezu na osnovu onoga što vam se događa ovih dana i što vam se čini da primećujete i kod druge strane.

Od ovog dana više mogu da očekuju pripadnici druge dekade vazdušnih i vatrenih znaka – dakle, Ovnovi rođeni prvih deset dana aprila, Blizanci rođeni prvih deset dana juna, Lavovi rođeni prvih deset dana avgusta, Vage rođene prvih deset dana oktobra, Strelčevi rođeni prvih deset dana decembra  i Vodolije rođene prvih deset dana februara.

Ali svi bi trebalo da probaju da iskoriste dobre vibracije ovog dana. Izađite, nađite se sa ljudima. Slavili ili ne, iskoristite dan i naročito, veče.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija