Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 30. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 30. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 30. april 2015. godine

Dan koji pospešuje imaginaciju i inspiraciju, koji osnažuje empatiju i podstiče povezivanje među ljudima.

Danas bolje nego inače razumemo druge ljude. Danas nam je lakše da proniknemo u prirodu tuđih osećanja, da pročitamo neverbalne znake i da se stavimo u poziciju druge osobe.

Ovo, naravno, doprinosi boljim odnosima. Jer kakva god bila osećanja, bolje je kada ih razumemo i pravilno tumačimo.

Ako smo juče bili povređeni, ako nam je bilo teško zbog odnosa drugih prema nama ili zbog njihovih postupaka, danas bismo mogli da se osećamo bolje, ako ništa drugo, a onda zato što smo jasnije sagledali motive i razumeli kakve reakcije mi izazivamo kod drugih i zašto.

Ono što ovaj dan izdvaja jeste jačanje imaginacije i inspiracije. Za umetnike i one koji se bave kreativnim radom, ovo je predivan dan.

Svi lakše pretačemo ideje i sopstveni unutrašnji svet u nama vidljive slike. Umetnici te slike znaju i da materijalizuju u prave slike, zvuk, pokret, boju…

Danas već počinje da se oseća i uticaj izazovnog aspekta između Merkura i Saturna, dok izazovan aspekt između Venere i Hirona još nije iščileo. Ali onima koji računaju na ovaj dan za stvaranje lepog, za snaženje svog umetničkog izraza, ovi uticaji neće smetati.

Naprotiv, upravo taj izazov da se shvati šta se tačno želi i da se nađe drugi način kako da sebe objasnimo drugima, upravo to daje još jaču snagu onima koji žele da stvaraju. Jer bez ovakvih izazova, umetnost bi bila sladunjava i prelazila u kič.

Bez obzira čime se bavimo i koliko nam je godina, ovaj dan bi mogli da iskoristimo za dodavanje lepote svojim životima. Ako ne znate sami, okrenite se čoveku do sebe. Možda ćete, kroz sam kontakt, i sami biti inspirisani.

Ali važno je znati i da dani kao što je ovaj nose mogućnost povezivanja sa drugim ljudima, sa širom zajednicom. Kontaktirajte, povezujte se. Koristiće nam svima.

Dugotrajni astrološki uticaji: