Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 1. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 1. april 2015. godine

Horoskop za sredu, 1. april 2015. godine

Svi bismo mogli biti nešto više nervozni nego inače. Iako je ovo dan šale i smeha, moglo bi biti više natmurenih, sumornih ljudi.

Danas će se Mesec naći na velikoj udaljenosti od Zemlje. U znaku je Device ceo dan i sa retrogradnim Saturnom u Strelcu i Neptunom u Ribama pravi konfiguraciju koja u nas unosi nemir i nervozu.

Dosta ljudi bi moglo više osećati snažnije astrološke uplive koji se u ovom danu prepliću, a koji su ili već imali svoj vrhunac u danima koji prethode ovom, ili će ga tek dostići. Međutim, oni podložniji promenama raspoloženja, tankih živaca ili osobe koje su iscrpljene neprestanim dešavanjima oko njih, mogli bi da ovu sredu dožive kao atak na svoj nervni sistem.

Uzrok, pri tom, verovatno ne postoji u spoljnom svetu. Jednostavno, teško je smiriti unutrašnji nemir i titranje. Od toga se ne može pobeći, a mnogi će želeti da to učine. Da nađu prekidač kojim bi isključili sve uplive spolja i zatvorili se, makar na ovaj jedan dan, u svoj svet.

Generalno, svi bismo mogli biti nešto više nervozni nego inače. Iako je ovo dan šale i smeha, moglo bi biti više natmurenih, sumornih ljudi.

Izbegavajte sukobe sa ljudima iz administracije – bilo državne, bilo preduzeća u kome radite. Činovnicima bi bilo dobro da danas smanje unos kofeina iako bi trebalo da obezbede sebi više odmora.

I oni i svi ostali, ne bi trebalo da dodaju sebi obaveze – bilo poslovne, bilo porodične. Trebalo bi da probamo da se danas rasteretimo. Dodatne obaveze bi samo doprinele nervozi, a teško da bi bile izvršene kako treba.

Naročito su osetljivi pripadnici promenljivih znaka: Blizanci rođeni u maju i prvih pet dana juna, Device rođene u avgustu i prvih pet dana septembra, Strelčevi rođeni u novembru i prvih pet dana decembra i Ribe rođene u februaru i prva dva dana marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: