Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 23. mart 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 23. mart 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 23. mart 2015. godine

Ponedeljak sasvim blago, u manjem obimu i kratkotrajnije, pokazuje kakva će biti sedmica pred nama. Tu su zastupljene obe glavne teme: konsolidacija posla i bavljenje emocijama i sopstvenim potrebama.

Kada je o poslovima reč, dan je dobar kako i za proizvodnju i za usluge, i za „praktične“ i za umetničke delatnosti. On ne donosi značajne pomake, niti je izuzetno berićetan.

Donosi, međutim, blagi pozitivan uticaj na sve vrste delatnosti. Samim tim, atmosfera će biti generalno bolja, pa će i to doprineti boljem danu i lakšim i lepšim poslovnim odnosima.

Kao što većini i odgovara, bolje je poslove obaviti do 15 sati, a najbolji period, naročito za finansijske transakcije, jeste baš oko podneva.

Potrudite se da danas posao zaista odvojite od emotivne strane života. Zbog posla samog. Jer emocije danas nisu nešto što bi moglo da nam pokvari dan, ali bi mogle da umanje pozitivne uticaje u poslovnoj sferi.

Danas bismo, iako nam svima sve bolje ide od ruke, mogli biti suočeni sa tuđom željom da nam održi govor sa naravoučenijem ili da sami sebi dopustimo da drugima solimo pamet. Uživajte u svom uspehu, ali ne trljajte ga drugima na nos.

Izbegavajte moralisanje i kada su u pitanju vaša porodica ili prijatelji. Ako je do pouka, danas, kada završite sve obaveze, razmislite o svojim potrebama i željama i da li ste na dobrom putu da ih ispunite.

Nemojte preterivati ni sa opravdanjima ni sa samokritikom. Što je objektivnije moguće, procenite da li su ciljevi ka kojima idete zaista ispunjenje vaših želja i da li se ka njima krećete ili tavorite u mestu. Dajte, iskustveno, pouku sebi.

Druge ostavite da uživaju u onome što vole. Veče ovog ponedeljka je pogodno za sitna zadovoljstva. Dopustite sebi opuštanje. Nemojte se, ipak, sasvim raspustiti i raspojasati.

Kao i juče, dobar dan naročito za: Bikove, Rakove, Jarčeve i Ribe.

Dugotrajni astrološki uticaji: