Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 23. januar 2015. godine

Vodolija

Danas bismo mogli dosta toga da postignemo, ali ništa neće pasti sa neba, već će stići zahvaljujući prethodno uloženim naporima koje danas umemo da krunišemo dobrom prezentacijom.

Ako smo noćas i zaradili koju „modricu“ na duši, danas se osećamo dobro. Mnogi nesporazumi su rešeni samom mudrošću „jutra posle“.

Za razliku od prethodne večeri, danas su nam mnogo jasnija sopstvena osećanja i bolje razumemo tuđa.

Jasne su nam i sopstvene potrebe. Znamo u kom pravcu je potrebno danas ići, na ostvarivanju kojih ambicija raditi, a spremni smo da zapnemo i da zablistamo u „znoju lica svog“ kako bismo došli do željenog cilja. Dakle, mogli bismo dosta da postignemo, ali ništa neće pasti sa neba, već zahvaljujući prethodno uloženom radu i trudu koje danas možemo krunisati dobrom prezentacijom – u pravo vreme, na pravom mestu, pravim ljudima.

Ovo je zaista dobar dan za sve one koji su bili vredni mravi. Jer i vrlini je potreban pravi okvir da bi došla do izražaja.

Prva dekada vazdušnih i vatrenih znakova dobija posebnu naklonost neba za traženje adekvatne nadoknade i za penjanje na društvenoj lestvici. To su, dakle: Ovnovi rođeni u martu, majski Blizanci, julski Lavovi, septembarske Vage, Strelčevi rođeni u novembru, kao i januarske Vodolije koje ovu šansu, zahvaljujući tome što je utkana u vreme njihovog rođendana, mogu da protegnu na celu narednu godinu svog žiovta.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija