Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 23. januar 2015. godine

Horoskop za petak, 23. januar 2015. godine

Horoskop za petak, 23. januar 2015. godine

Danas bismo mogli dosta toga da postignemo, ali ništa neće pasti sa neba, već će stići zahvaljujući prethodno uloženim naporima koje danas umemo da krunišemo dobrom prezentacijom.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako smo noćas i zaradili koju „modricu“ na duši, danas se osećamo dobro. Mnogi nesporazumi su rešeni samom mudrošću „jutra posle“.

Za razliku od prethodne večeri, danas su nam mnogo jasnija sopstvena osećanja i bolje razumemo tuđa.

Jasne su nam i sopstvene potrebe. Znamo u kom pravcu je potrebno danas ići, na ostvarivanju kojih ambicija raditi, a spremni smo da zapnemo i da zablistamo u „znoju lica svog“ kako bismo došli do željenog cilja. Dakle, mogli bismo dosta da postignemo, ali ništa neće pasti sa neba, već zahvaljujući prethodno uloženom radu i trudu koje danas možemo krunisati dobrom prezentacijom – u pravo vreme, na pravom mestu, pravim ljudima.

Ovo je zaista dobar dan za sve one koji su bili vredni mravi. Jer i vrlini je potreban pravi okvir da bi došla do izražaja.

Prva dekada vazdušnih i vatrenih znakova dobija posebnu naklonost neba za traženje adekvatne nadoknade i za penjanje na društvenoj lestvici. To su, dakle: Ovnovi rođeni u martu, majski Blizanci, julski Lavovi, septembarske Vage, Strelčevi rođeni u novembru, kao i januarske Vodolije koje ovu šansu, zahvaljujući tome što je utkana u vreme njihovog rođendana, mogu da protegnu na celu narednu godinu svog žiovta.

Dugotrajni astrološki uticaji: