Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 7. maj 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 7. maj 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 7. maj 2015. godine

Mogli bismo ispasti, najblaže rečeno – nekorektni u poslovnim odnosima, a u intimnim bismo mogli povrediti ili biti povređeni.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nervoza i uznemirenost u vazduhu. Noć je mogla biti mnogima nemirna, ispunjena snovima čije se značenje ne shvata, ali koji podsvesno ostavljaju neprijatan otisak na celom danu.

Pravičnost bi mogla da naiđe na nemogućnost ostvarenja. Iako niko ne želi da bude nepravedan, nepravdu bi mogli naneti potrebom da se bavimo samo stvarima u kojima vidimo direktan interes.

Ostavljena za neko drugo vreme, pravda trpi i nepravda se sprovodi.

Ili primećujemo, pa smo dodatno rastrzani između potrebe da se bavimo praktičnim stvarima i želje da budemo korektni, ili samo na podsvesnom nivou registrujemo, fokusirani na izvršavanje planiranih zadataka. U bilo kom slučaju, to doprinosi uznemirenosti.

Ovo je isprepletano sa posebnom osetljivošću u emotivnim odnosima. Danas je veoma lako povrediti onu osobu do koje nam je stalo, a i ona može lako da povredi nas.

Nesigurni u sebe, imamo potrebu da sigurnost i utehu nađemo u drugome. Problem nastaje kada i druga strana traži oslonac u nama, a da niko ne pravi prvi korak niti jasno izražava svoje potrebe.

Eto nas, odjednom povređenih, a da naše potrebe nisu ni bile suprotstavljene, već samo međusobno neprepoznate.

Interesantno, veče bi trebalo da donese olakšanje iako Mesec prelazi u znak svog pada – u znak Jarca. Međutim, danas će ova pozicija doprineti smirivanju i boljem shvatanju i tuđih i svojih potreba.

Ako ste uspeli da stišate i smirite sebe, da ne uletite u konflikt bez potrebe, veče pruža mogućnost da nađete podršku.

Ako i nemate onu specijalnu osobu pored sebe, naći ćete mir u samoći. Samoća ove večeri ne povlači sa sobom usamljenost, već nudi mogućnost pronalaženja spokoja.

Dopustite sebi tišinu. Čak i ako ste sa drugim. Tišina večeras leči.

Posebno su osetljivi pripadnici promenljivih znakova: Blizanci, Devica, Strelac i Ribe.

Dugotrajni astrološki uticaji: