Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 9. mart 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 9. mart 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 9. mart 2015. godine

Neka vam ovaj dan bude odskočna daska u već ranije iskristalisanom planu, ali neka, sa druge strane, on obezbedi i kočnicu ishitrenim akcijama koje bi mogle da se pokrenu kako se sedmica bude odvijala.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Intenzitet dana pred nama mogao bi se lako već danas osetiti. Jača potreba da se nešto promeni, da se stvari pokrenu. Jača i samopouzdanje u nama.

Međutim, kao što je i vatra dobar sluga, a loš gospodar, tako je i sa astrološkim dešavanjima koja nas čekaju narednih dana (v. Astrološki pregled sedmice). S obzirom na intenzitet, retko ko će uspeti da zagospodari na pravi način energijom koju nosi već sutrašnji dan.

Danas bi, međutim, u tome mogli uspeti. Pošto već sada imamo snažan podstrek da delujemo i čvrsto uverenje da ćemo delovati uspešno, možda bismo mogli da to iskoristimo dok ti impulsi od sopstvene siline ne postanu neartikulisani.

Prepodne iskoristite da dobro utvrdite sopstvene ciljeve i načine na koje ćete doći do njih. Razradite strategiju (opšti plan delovanja ka ostvarenju cilja) i taktiku (pojedinačne korake u planu). Dobro razmislite gde biste danas mogli da pokrenete stvari, ali tako da narednih dana samo radite na utvrđivanju danas postignutog, a ne i na zaletanju u dalje poduhvate.

Neka vam ovaj dan bude odskočna daska u već ranije iskristalisanom planu, ali neka, sa druge strane, on obezbedi i kočnicu ishitrenim akcijama koje bi mogle da se pokrenu kako se sedmica bude odvijala.

Ne zaboravite, dakle, da sebi već danas predočite šta su sve „opasnosti na putu“ i gde je nepotrebno i opasno rizikovati.

U prepodnevnim satima, kako i priliči ponedeljku, održite, ako je moguće, poslovne sastanke. Ponedeljak prepodne nudi najbolje šanse da se ljudi razumeju, da svako kaže ono što misli, ali da to ne bude zbir monologa, već konstruktivni dijalog.

Naravno, ovo važi i za lične odnose. Jutro je dobro da se donesu neke zajedničke odluke i napravi zajednički plan. Razgovarajte danas, da se ne biste svađali sutra.

Konkretnu akciju, nakon što ste dobro razmislili, najbolje je ostaviti za vreme između 14h i 17h. Pokrenite se, ali je još bitnije da danas sebe usmerite na pravi put i obezbedite stabilan pravac bez skretanja i zaletanja u druge ili šire poduhvate. Polako, malim koracima napred.

Koliko god izgledalo da rizika nema, da treba pružiti korak, uverite sebe danas „da sve što je brzo, to je i kuso“.

Ovaj dan bi mogli najbolje da iskoriste: Bikovi, Blizanci, Device i Vodolije na koje bi rastuća energija mogla delovati pre svega podsticajno, dok su oni u boljoj poziciji da je kontrolišu i ne dopuste da stvari izmaknu kontroli.

Dugotrajni astrološki uticaji: