Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 14. jun 2015. godine

Horoskop za nedelju, 14. jun 2015. godine

Horoskop za nedelju, 14. jun 2015. godine

Kako, u današnje vreme, retko ko nema makar neku vrstu obaveza i nedeljom, dobra je vest da danas imamo dobru podršku u balansiranju između zadovoljstava i zadataka.

Mnogi će se danas bolje nego inače snaći sa zahtevima savremenog života gde je toliko nekih dešavanja da i zabava i uživanje postaju stavke u rasporedu obaveza.

Ako ste od onih koji moraju da zakazuju druženja sa prijateljima i rodbinom, precizirajući koliko vremena može da se provede sa nekim čak i neradnim danom, danas je dan kada ćete moći malo da danete dušom. Stići ćete i na pijacu i na piće sa prijateljima i to bez trzavica, nervoze i jurnjave.

Oni koji se budu viđali sa dragim i manje dragim ljudima, imaju i dobru priliku da ih razumeju bolje nego inače. Danas znamo kako je drugima, što bi na engleskom govornom području rekli: znamo kako je u tuđim cipelama (Imate i prikaz simpatičnog filma „U njenim cipelama“ na Penzinu).

Dobre savete dajemo, i dobre savete možemo da očekujemo od ljudi koje danas budemo sretali.

Veče bi moglo biti veoma interesantno, sa više kontakata nego što smo navikli a, pri tom, mnogi će se osećati usamljenije i izolovanije nego inače.

Budući da je u pitanju 2015. godina, sasvim je moguće da će kontakti biti virtuelni. Mnogo lajkova, mnogo „bockanja“, novih „prijatelja“, a mi osećamo da smo sami i neshvaćeni. To bi moglo da se desi i onima koji izađu „među ljude“ večeras, jednostavno, nebo nad nama obećava komunikaciju, ali istovremeno donosi i osećaj samoće.

Ipak, probajte da ostvarite kontakte u stvarnom svetu, mogli bi vam biti značajni kada se seta sa duše podigne.

Takođe, uvek je dobar savet da kontaktirate stare prijatelje, dobre znance, sa njima možete u društvu da ćutite i da vam bude lepo. Razumećete se i bez reči, lečićete se međusobno samom činjenicom da ste tu jedni za druge čak i kada ne izgledate kao dobro društvo ostatku sveta.

Najsnažnije će ovo osetiti: Blizanci rođeni do 29. maja, Device rođene do 31. avgusta, Strelčevi rođeni do 30. novembra i Ribe rođene do 27. februara.

Dugotrajni astrološki uticaji: