Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 9. jun 2015. godine

Horoskop za utorak, 9. jun 2015. godine

Horoskop za utorak, 9. jun 2015. godine

Priča o uspehu koji čeka da se dogodi ukoliko mi uskladimo sebe sa šansama koje nam pruža nebo nad nama primenljiva je ovih dana na sve oblasti života

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Dani ove sedmice su posebno isprepletani i uticaj jednog se preliva na druge dane više nego što je to i inače slučaj.

Ove sedmice, kao što smo napisali u Astrološkom pregledu sedmice, imamo snažan podsticaj za delovanje. Istovremeno, međutim, rađa se i nesigurnost ili izvesna bojazan da nešto nije kako treba. Sasvim je moguće uplašiti se i od sreće, naročito ako ste u prethodnom periodu morali da se borite mnogo više nego drugi.

Ako pratite teniske mečeve, niste mogli a da ne čujete komentatore kako objašnjavaju da se igrač – autsajder, kada mu je krenulo dobro i kada mu je pobeda bila nadohvat ruke, uplašio upravo od mogućnosti dobijanja meča (ili već seta, gema…) i da je zato naglo popustio, te se favorit vratio u igru i uzeo mu pobedu ispred nosa.

Ako budete razmišljali o sebi kao o autsajderu koji nema šta da traži na terenu, a kamoli da očekuje pobedu, sigurno je da se Iznenada stvoreni dobri uslovi neće prepirati sa vama, niti se nametati.

Pored nesigurnosti u sebe, mogli bismo biti i zbunjeni pred šarenolikošću izbora koji nam se nudi i zablokirati sopstveno delovanje jer ne znamo šta zapravo od svega toga želimo.

Kod nekih se javlja i bojazan od reakcije drugih. Kao što je rečeno u horoskopu za ponedeljak, ovde skromnost ne prolazi dobro. Bolje je biti odvažan i usuditi se da se posegne za značajnijim dobitkom – ova energija favorizuje tu vrstu smelosti i sigurnosti u sebe.

Ali bi one mogle da se istope ne samo usled sopstvene nesigurnosti već i usled straha od reakcije okoline.

Ova priča o uspehu koji čeka da se dogodi ukoliko mi uskladimo sebe sa šansama koje nam pruža nebo nad nama, jeste priča primenljiva na sve oblasti života: i na ljubavne odnose, i na porodicu, posao, školu, finansije, status u društvu…

U kojoj oblasti će se najjače ispoljiti u životu pojedinca zavisi od kuća natalnog horoskopa kroz koje tranzitiraju planete koje stvaraju ove uslove. Ako nemate urađenu, natalnu kartu možete besplatno, jednostavno i lako uraditi na linku ovde.

Međutim, sigurno je da i sami osećate gde dolazi do pomaka i gde se otvaraju novi putevi.

Još jedna od specifičnosti cele ove sedmice jeste i potreba da skoro intuitivno delujemo, jer su klasični kanali komunikacije i naša sposobnost obrade podataka na neki način izmenjeni.

To bi takođe moglo da plaši, ali nam je potrebna vera u sebe i sopstveno pravo da ponekad i dobijemo nešto, a da ne razumemo zašto i kako.

Dugotrajni astrološki uticaji: