Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 30. decembar 2014. godine

Horoskop za utorak, 30. decembar 2014. godine

Horoskop za utorak, 30. decembar 2014. godine

Današnji dan je pun mogućnosti za stvaralaštvo. Treba samo da delamo, a ne da obećavamo.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako se bavite nekim kreativnim poslom ili vam je potrebna inspiracija za neki kreativni zadatak, ovaj dan je sjajan za to. Maštovitost je na visokom nivou, a sprovođenje zamišljenog podržano je dobrom tehničkom potkovanošću.

Energija je jaka i, kao što smo napomenuli u horoskopu za ponedeljak, kreće se ka tački ključanja. Međutim, velika je verovatnoća da ćemo, uz nešto rešenosti i obazrivosti, ovu energiju danas uspeti da kanališemo.

Jer se kroz ceo dan, kao potka provlače aspekti koje Mesec pravi. Mesec je od podneva u znaku Bika. Sama njegova pozicija u ovom znaku doprinosi pojačavanju senzualnosti, ali i stabilizovanju rastuće energije.

Tek što bude ušao u ovaj znak, formiraće inkonjukciju sa Saturnom koji je tek pristigao u znak Strelca. Iako spada u izazovne aspekte, ova inkonjukcija će zapravo podstaći najbolje u ovom bikovskom Mesecu. Dobijamo način da izrazimo lepotu.

Uspešnom stvaranju doprinose i protočni aspekti koje će Mesec obrazovati sa Lilit u Devici i Neptunom u Ribama. Jednostavno je čist gubitak ako ovo ne iskoristite. Svako može da se kreativno izrazi i svakom čoveku je to, makar s vremena na vreme, neophodno. Ako ništa drugo, danas biste mogli okititi jelku ili urediti svoj dom za predstojeće praznike.

Merkur i Jupiter danas podstiču velike ideje. Dakle imamo sve što nam je potrebno za stvaralaštvo: početnu ideju, energiju, umešnost, maštovitost i inspiraciju.

Ali ne bismo smeli da na osnovu trenutnog stanja projektujemo budućnost. Danas Merkur i Jupiter omogućavaju sprovođenje smelih zamisli, ali nas i provociraju da pomislimo da ćemo moći da uradimo više. Dakle, danas pustite mašti na volju, ali ne planirajte projekte za 2015. godinu, na primer.

Ne obećavajte drugima ono što nećete biti u stanju da ispunite i vodite računa da vi ne poverujete u velika obećanja drugih. U strogo poslovnoj sferi, izbegavajte finiširanje dogovora ukoliko ste u mogućnosti. Poslovaće se i nakon novogodišnjih praznika.

Dan bi mogao biti ispunjen velikim rečima, a na papiru bismo zaboravili na sitna slova. Zato, pazite.

Prve dekade Bika i Jarca (rođeni krajem aprila i krajem decembra), mogli bi biti posebno inspirisani ovim danom.