Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 29. decembar 2014. godine

Horoskop za ponedeljak, 29. decembar 2014. godine

Horoskop za ponedeljak, 29. decembar 2014. godine

Teško da ćemo moći da se u prepodnevnim časovima bacimo na disciplinovano odrađivanje rutinskih poslova. Rutina će danas biti ekvivalent dosadi.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nije da smo lenji, elana imamo napretek, ali taj elan ne želimo da upravimo ka svakodnevnim zadacima koji nas danas, ako ih ima, prilično guše.

Zato, ukoliko ste u mogućnosti, prebacite te zadatke za sutra (da, i to se ponekad može). Većina koja mora da obavi ono što je na spisku obaveza za danas, trebalo bi da koncentriše energiju i proba da ne oteže sa izvršavanjem neophodnog.

Nakon što se posao obavi, sebi treba obezbediti nagradu – odvojite deo dana za posao koji vas ispunjava ili u kome ste želeli da se oprobate, a nikada vam se nije otvorio vremenski prostor za to. Stvorite sami prostor, otvorite prozor u novi svet mogućnosti.

Vodite računa da mnogo toga delimo sa drugima, pa je tako i sa ovom energijom koja želi da učini nešto, ali da to „nešto“ bude značajnije i veće. Jer današnja energija je jaka, kreće se ka tački ključanja. Možemo je iskoristiti, ali se možemo i gadno opeći ili ošuriti druge.

Treba imati u vidu da oni sa kojima delimo obavezu obavljanja rutinskih poslova ili oni kojima takve zadatke mi dodeljujemo, takođe osećaju nemir u sebi i želju da pobegnu od svakodnevice. Ako i ne možemo da dopustimo da se to desi, možemo da se potrudimo da pokažemo veće razumevanje i možda zajedno nađemo način na posao učinimo zanimljivijim i/ili da ga brže završimo.

Rešenje svakako nije da drugi ispaštaju ukoliko mi poželimo da se izvučemo. Ako nam to i prođe sada, dočekaće nas naplata neki drugi dan.

Iako bismo možda želeli da se bavimo različitim stvarima, zajednički možemo mnogo lakše da izvršimo one zadatke koji su nam na zajedničkoj listi obaveza. Pored toga što nam ovaj dan nudi mogućnosti da iskažemo svoju individualnost, on nam nudi i šansu da pomognemo drugome.

U popodnevnim i večernjim satima, posvetite se porodici ili prijateljima. Ovo bi moglo biti veče probe za doček Nove godine, veče u kome ćete zajedno uživati u pripremama za slavlje u krugu porodice ili pak veče koje ćete posvetiti svojim najmilijima jer doček planirate na drugom mestu i sa drugim ljudima.

Setite se svojih starijih rođaka. Naročito dobro veče za druženje unuka i baka i deka (svako je dobro – ali ovo može biti posebno).