Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 31. decembar 2014. godine

Horoskop za sredu, 31. decembar 2014. godine

Horoskop za sredu, 31. decembar 2014. godine

Nije potrebno gledati u zvezde, da bi se znalo da će poslednji dan u godini biti napet i užurban. Takav je svaki jer tu napetost i žurbu kao društvo namećemo sami sebi.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Tako da, iako vas ne zanima doček, ne želite da razmišljate o planovima za 2015, ne odlazite nigde i ne dočekujete nikog, sigurno osećate titranje u vazduhu.

Završava se jedna i počinje druga godina. Svakome današnji dan označava, ako i nevoljni, ipak – prelazak. I svako primećuje tragove ovog osećanja na ljudima oko sebe.

I na nebu se grade aspekti koji uzburkavaju i pokreću. Međutim, oni danas neće kulminirati. Iako ih osećamo svi već par dana, oni tananiji, oni koji nastoje da i u najvećem haosu i vrenju zastanu i oslušnu sebe – oni bi danas mogli da osete blagost i smirenje. Mogli bi naći „uzemljenje“, sopstveni centar koji će im pomoći da sigurnije zakorače u predstojeće dane i novu, 2015. godinu.

Jer naredni dani nam nude dosta uzbudljivih mogućnosti koje nas mogu i zavesti na stranputicu i pokrenuti da se usudimo da iskažemo svoje mogućnosti. Kao i uvek, zavisi od nas.

A danas biste mogli da počnete da učite, ako to do sada niste radili, da ćutite, mirujete i osluškujete sebe. Samo stanite i dopustite sebi trenutak u kome ćete probati da uspostavite ravnotežu. Jasno sagledavanje sebe i svog puta, neophodna je osnova za planiranje budućnosti – nešto što većina, čak i nesvesno čini na prelazu dve kalendarske godine.

Staloženost i unutrašnja snaga biće nam biti potrebni u prvim danima januara kada se mnoge stvari budu pokrenule. Treba držati dizgine u rukama.

Što se samog dočeka Nove godine tiče, ništa neobično, ali eto još jednog razloga ili opravdanja – uživaće se u jelu i piću, a uživanje u prvim časovima Nove godine može prerasti u preterivanje. Stariji bi trebalo da se paze ovakvih ekcesa za stolom, a uvek vredi podsetiti sve na pažnju za volanom.

Najluđa noć bi mogla biti mirnija kada je u pitanju veličina okupljenog društva, ali eksplozivnija kada su u pitanju emocije. Potrudite se da emocije koje vi podstičete, budu pozitivne – u skladu sa željama koje ćemo svi jedni drugima upućivati tokom prve polovine januara.