Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 16. jun 2015. godine

Horoskop za utorak, 16. jun 2015. godine

Horoskop za utorak, 16. jun 2015. godine

Dan Mladog meseca i to veoma poletnog, brzog, ali i silovitog, nepromišljenog. Uticaj prema natalnim kućama u koje pada…

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako vam je potreban snažan podsticaj što čupa loše navike iz korena, ovaj Mlađak bi mogao označiti početak dobrih promena. Ako nemate hrabrosti da kažete šta mislite, da se suprotstavite i da se borite za svoj stav, evo prilike da osnažite svoj nastup. Dobri počeci za sportiste i rekreativce.

Svako, naravno, može da iskoristi silinu koju nosi ovaj Mlađak, ali su zapravo retki oni koji znaju da se nose sa silovitošću Marsa koji direktno utiče na njega.

Mars je sirova snaga. Bez njega ne bismo ni krenuli, a kamoli negde stigli. Ali ta snaga nema oči da vidi gde tačno udara, pa je važno obuzdati je.

Kako se Mlad mesec nalazi u Blizancima, znaku koji je živahan, svestran i brzoplet, energija Marsa je podstaknuta na delovanje, ali nije jasno usmerena.

Danas će mnogi, verovatno, želeti da se rastrče, da urade mnogo. Nemojte ni trčati, niti počinjati bilo šta važno. Probajte da energiju iskoristite za preciziranje neophodnih koraka za postizanje željenog cilja, za razmatranje problema i podrške na koju biste mogli da računate…

Višak energije danas usmerite na bavljenje sportom (ako ste inače u formi – nemojte danas isprobavati svoje zarđale fizičke mogućnosti), na šetnju ili na obavljanje rutinskih poslova.

Vodite računa o komunikaciji. Izbrojte do 100 i nazad pre nego što odreagujete. Danas, kao i cele sedmice, mogući su brojni kontakti, ali treba voditi računa da se u bujici reči ne nađu neke pogrešne ili neke koje bi mogle da povrede.

Mlad mesec utiče na narednih 14 dana, silinu iskoristite pametno.

Imajući u vidu da i Hiron iz Riba i Lilit iz Device prave kvadrat (izazovan aspekt) sa ovim marsovskim Mladim mesecom, a da su međusobno u opoziciji, nudimo vam neka moguća tumačenja ovog Mlađaka prema tome u koju kuću vaše natalne karte pada.

Današnji Mlad mesec nalazi se na 25 stepeni Blizanaca. Pogledajte u kojoj kući se nalazi ovaj stepen kod vas. Ako nemate urađenu, natalnu kartu možete lako, brzo i besplatno uraditi na linku ovde.

Radi lakšeg snalaženja, u zagrade smo stavili podznake, ali je najbolje ako možete da proverite u kojoj kući je 25 Blizanaca kod vas.

 • Mlad mesec u I kući (podznak Blizanci) – Izuzetno snažan uticaj. Ambiciozni ste i mogli biste napredovati na poslu. Vodite računa šta pričate i kako se ponašate, da ne biste sami sebe sapleli na putu do uspeha.
 • Mlad mesec u II kući (podznak Bik) – Mogućnost otvaranja novog izvora prihoda. Pazite da ga ne ugrozite nerealnim ciljevima ili prevelikom opuštenošću.
 • Mlad mesec u III kući (podznak Ovan) – Stare rane, nesigurnost ili loš odnos sa kolegama na poslu, mogli bi da dovedu do verbalnih sukoba.
 • Mlad mesec u IV kući (podznak Ribe) – Snažan uticaj. Moglo bi biti pokrenuto pitanje vezano za dom, stanovanje, sigurnost. Odnos sa partnerom, bilo ljubavnim bilo poslovnim, mogao bi da dovede do rasprave u kući.
 • Mlad mesec u V kući (podznak Vodolija) – Mogućnost nove, strasne veze ili neke nove, dinamične aktivnosti mogla bi da vas nagna da se otvorite više nego što ste navikli, da spustite gard.
 • Mlad mesec u VI kući (podznak Jarac) – Iz želje da postignete cilj ili da ostvarite kontakt, mogli biste se isuviše opteretiti poslom i obavezama. Počnite da se bavite nekim sportom.
 • Mlad mesec u VII kući (podznak Strelac) – Značajan uticaj na vas. Učvršćivanje postojeće ili počinjanje nove, ozbiljne veze. Ne dozvolite da na vaše odnose sa Drugim utiču vaše nesigurnosti i predstava koju o sebi želite da stvorite u društvu
 • Mlad mesec u VII kući (podznak Škorpija) – Ne dozvolite da vaše nesigurnosti po pitanju vašeg umeća i ciljeva umanje deo zajedničkog kolača koji dobijate.
 • Mlad mesec u IX kući (podznak Vaga) – Otvaraju vam se nove mogućnosti i novi svetovi ukoliko se pozabavite problemima koji vas koče u svakodnevnom životu.
 • Mlad mesec u X kući (podznak Devica) – Značajan uticaj. Verovatno bi trebalo da se pozabavite odnosom sa partnerom kako biste iskoritili pun potencijal ovog Mladog meseca u poslovnoj sferi i sferi društvenog statusa.
 • Mlad mesec u XI kući (podznak Lav) – Koliko vam vredi ispunjenje određenog cilja? Šta ste spremni da uložite u njega? Ojačajte svoje resurse da biste mogli da krenete u ostvarenje.
 • Mlad mesec u XII kući (podznak Rak) – Mogli biste se osetiti ugroženim zbog neke glasine ili zato što se nekom drugom otvaraju nove mogućnosti. Suočite se sa svojim skrivenim strahovima i razvijte svoje potencijale.

Kada su u pitanju sunčevi znaci, ovaj Mlad mesec ima najjači uticaj na:

Blizance rođene od 13. do 19. juna, Device rođene od 16. do 21. septembra, Vage rođene od 16. do 22. oktobra, Strelčeve rođene od 16. do 21. decembra, Vodolije rođene od 13. do 17. februara i Ribe rođene od 13. do 19. marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: