Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 14. februar 2015. godine

Horoskop za subotu, 14. februar 2015. godine

Horoskop za subotu, 14. februar 2015. godine

Osećamo potrebu da se pokrenemo i osmehnemo danu i ljudima na putu, ali i želju da dan provedemo uljuljkani u sopstvenom svetu zaštićenom od drugih.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ta suprotstavljenost u nama nas čini nervoznim. Deluje lakše da se zatvorimo, danas umemo da se ogradimo od drugih i prepustimo sopstvenoj mašti. Osećamo da bi, ukoliko odgovorimo na impuls koji nas tera iz čaure, mogli da učinimo nešto nepromišljeno.

Zaista, danas bismo mogli svojom energijom privući u ovu subotu ljude željne sukoba i sučeljavanja, a to nam nikako ne bi prijalo. Danas je teško nositi se sa drugim ljudima jer nismo sasvim sigurni u sebe i svoje poteze. Bolje je skloniti se, ali ni u našem zaštićenom mehuru ne možemo zaštiti sebe od naših poriva i želja.

A danas eto, imamo i tu želju da iskoračimo iz svoje zone bezbednosti i krenemo u upoznavanje ljudi drugačijih od našeg kruga prijatelja. Ta neusaglašenost rađa razdražljivost i nervozu.

I eto začaranog kruga: plašeći se sopstvene reakcije, u želji da danas ne izazovemo konflikt, nespremni da se nosimo sa tuđom agresijom, rastrzani između želje da se sklnimo u sigurnu luku i potrebe da vidimo nešto novo, mi postajemo razdražljivi i plahi. Takva energija privlači sličnu i odjednom se stvara sukob ni iz čega.

Ako se i desi, ovaj sukob nije ništa značajno, ništa za priču i pamćenje. On bi bio samo neprijatnost u danu kada smo neprijatnosti pošto-poto hteli da izbegnemo.

Možda je dobro rešenje okupiti bliske ljude, porodicu i/ili prijatelje i kroz priču u svom zaštićenom krugu otvoriti druge svetove – svetove naših bližnjih čiji nam delići, u našoj zaokupljenosti sopstvenim rasporedom i planovima, često ostanu potpuno nepoznati.

Jači uticaj naBlizance rođene od oko 10. do 20. juna, Device rođene od oko 10. do 20. septembra, Strelčeve rođene od oko 10. do 20. decembra i Ribe rođene od oko 6. do 16. marta.

Dugotrajni astrološki uticaji: