Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 13. maj 2015. godine

Horoskop za sredu, 13. maj 2015. godine

Horoskop za sredu, 13. maj 2015. godine

Miran dan koji je najbolje iskoristiti za razmišljanje i prikupljanje energije. Naravno, u okvirima koje nameće svakodnevica.

Pročitajte horoskope za prethodne i dane koji slede. Ova sedmica bi mogla doneti dosta (samonametnutog?) stresa.

Ovaj dan trpi ove uticaje, ali je ipak i blaži od dana koji ga okružuju i nosi sa sobom umirujuću energiju. Ona neće pomoći napretku niti podstaći bilo šta pozitivno. Ona podržava kontemplaciju i idealna je za smirivanje.

Međutim, treba imati mogućnosti da se čovek osami i posveti sebi i svom unutrašnjem biću. To je malo teže u današnje vreme.

Ali ako i ne možete da meditirate, možete naći barem petnaestak minuta za razgovor sa dobrim prijateljem ili članom porodice. Iskren razgovor o onome što nam je na duši, što nas tišti, danas je izuzetno blagotvoran. Danas su ljudi sposobniji da naslute neizrečeno i danas će mnogi umeti da slušaju.

Potrudite se, ako ikako možete, da makar uveče odvojite par minuta više za sebe. Ako ne možete, što zbog vremena što zbog novca, da priuštite sebi masažu ili celokupan spa tretman, počastite sebe makar dužim boravkom u kadi ili tuš kabini.

Posvetite svom telu malo više vremena. Negujte se, to je jedan od načina da se ojača i snaga duha.

Ako biste uspeli da odete u pozorište ili bioskop, to bi bilo odlično za izgradnju snažnije odbrane celokupnog bića.

Današnji dan ima poseban uticaj na pripadnike vodenih znakova: Rak, Škorpija i Ribe.

Dugotrajni astrološki uticaji:

%d bloggers like this: