Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 16. januar 2015. godine

Horoskop za petak, 16. januar 2015. godine

Horoskop za petak, 16. januar 2015. godine

Uskoro ćemo otkriti da stvari nisu sasvim crne, ali je danas možda bolje pustiti da se „odboluje“ osećaj usamljenosti koji nas prožima.

Potrebno nam je da utvrdimo koji su to naši dugoročni ciljevi da bismo mogli da nastavimo sa sprovođenjem planova. Pomalo smo nesigurni u svoje korake, kao da nam je potrebna podrška za svaki koji napravimo.

Ovih dana se osećamo kao da hodamo kroz maglu. Potrebno nam je navođenje, a drugi nam deluju nevoljni da pruže pomoć.

Ovi dani mogu biti ispunjeni društvenim dešavanjima i mnogobrojnim susretima, ali bi se mnogi mogli usamljeni iako su okruženi ljudima. Mnogi se osećaju neshvaćeni. Nedostaje nam podrška, iako naizgled imamo puno saradnika.

Danas bismo zato mogli da se okrenemo sebi, da počnemo da se preispitujemo i proveravamo da li je ispravno ono što želimo da postignemo. To moramo sami da otkrijemo.

Uskoro ćemo otkriti i da stvari nisu tako crne, da na našem putu imamo pomoć mnogih, ali je danas možda bolje pustiti da se „odboluje“ taj osećaj usamljenosti.

Ipak, da biste sebi pomogli, da biste što lakše izašli na kraj sa crnim mislima i stišali nervozne ispade, potrudite se da makar malo vremena provedete na vazduhu. Ako imate mogućnosti i da se pri tom bavite nekim fizičkim aktivnostima, tim bolje.

Ovaj dan posebno teško pada pripadnicima prve dekade promenljivih znakova, tj: majskim Blizancima, avgustovskim Devicama, novembarskim Strelčevima i februarskim Ribama, a najzaštićenije su Vodolije.

Dugotrajni astrološki uticaji: