Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 4. januar 2015. godine

Vodolija

Utvrđivanje realnih osnova postojećih veza i pokretanje novih nekonvencionalnih, ali postojanih.

Venera je juče ušla u znak Vodolije i u njemu će ostati do 27. januara. Mars je već neko vreme u ovom znaku iz koga izlazi 12. januara. Venera je u skladnom odnosu sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodolije, koji je tek nedavno ušao u znak Strelca i privikava nas na nove okvire. (Više o Saturnu u Strelcu i njegovom uticaju na različite podznake u narednih par godina, pročitajte na linku ovde)

Venera i Mars u Vodoliji, sekstil Venere i Saturna – pošteni, ali bezlični odnosi, rekli bismo. Ali se Mesec nalazi u svom sedištu, u znaku Raka, i svojom pozicijom i današnjim odnosom sa drugim nebeskim telima, podstiče osećanja i ljudske veze zasnovane na njima.

Potrebno je prilagoditi težnju ka individualnosti i nezavisnosti sa potrebom da pripadamo i da se vežemo spletom osećaja za drugog. Deluje kao nemoguća misija, ali nije.

Ako tražite načine da usaglasite ove naizgled neusaglasive želje, danas je idealan dan za to. Probajte da odnos sa drugim izdiferencirate na segmente tako da nekima omogućite slobodan i nezavisan izraz, a drugima obezbedite neraskidivo povezivanje u jedno klupko. Integralno, ovakav odnos bi mogao da bude skladna celina različitosti.

Borite se za izgrađivanje i dalje napredovanje veza koje su vam važne. Danas imate i dovoljno razumevanja za druge i potrebnu objektivnu distancu. Osećanja su snažna, ali kontrolisana.

Izgladite nesporazume, nađite nove načine povezivanja sa osobom koja vam je važna. Ovako utvrđene, postavljene na stabilnu osnovu, veze će opstati i razvijati se. Ostalima, naredni dani predstavljaju izazov.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija