Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 25. januar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 25. januar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 25. januar 2015. godine

Iznenadni susret ili neočekivana informacija danas bi mogli da stave tačku na dešavanja iz prošlosti i omoguće nam da, bez nepotrebnog prtljaga, krenemo dalje.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Iako nedelja za većinu ljudi obično predstavlja najmirniji dan u sedmici i iako smo početkom sedmice imali mnogo značajnija astrološka dešavanja, današnji dan bi mogao da nam donese najviše uzbuđenja.

Što se astroloških uticaja tiče, ona se uklapaju i preklapaju u današnjem danu, pa iako nema ni značajnih egzaktnih aspekata niti značajnih kretanja planeta, svi elementi dramatičnog perioda koji živimo prisutni su kao podloga.

Savremeni način života i promene u društvenim interakcijama, omogućavaju da i kada ne izlazimo iz kuće, kada se zavučemo u svoj dom prateći tihi ritam nedelje, budemo iznenađeni susretom (na internetu ili, sad već klasično – putem telefonskog poziva).

Uz susret bismo mogli da dobijemo i informaciju o nečemu vezanom za prošlost ili podatak koji nam, konačno, omogućava razumevanje do danas nejasnih dešavanja. Takođe, do informacije bismo mogli doći bez kontakta sa osobom/osobama iz prošlosti.

Ništa ne ukazuje na to da bi ovi kontakti ili nova saznanja mogli biti neprijatni, ali sama neočekivanost situacije mogla bi da nam poljulja ušuškan dan. Međutim, sem iznenađenja, dugoročno gledano, ovo bi trebalo da bude pozitivan događaj. Sagledaćemo prošlost, upakovati je i odložiti. Moći ćemo da krenemo dalje.

Najveću verovatnoću da značajni susret sa prošlošću primete odmah danas (jer često to mogu biti ne sasvim jasna dešavanja i podaci čiji značaj shvatimo tek kasnije, kroz naknadnu obradu), imaju pripadnici druge dekade kardinalnih znakova: Ovnovi rođeni prvih deset dana aprila, Rakovi rođeni prvih deset dana jula, Vage rođene prvih deset dana oktobra i Jarčevi rođeni prvih deset dana januara.

Dugotrajni astrološki uticaji: