Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 24. januar 2015. godine

Horoskop za subotu, 24. januar 2015. godine

Horoskop za subotu, 24. januar 2015. godine

Zanimljiv dan koji pruža različite mogućnosti: i za romantiku i za karijeru i za prenošenje iskustva.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas bismo mogli dobiti neočekivanu inspiraciju i svoje talente iskoristiti za učvršćivanje finansijske stabilnosti.

Ovaj dan veoma je dobar i za romantične veze kojima danas posebno pogoduje spontanost u ophođenju i kreativnost u izražavanju osećanja.

Jedan od „nebeskih upliva“ mogao bi se protumačiti i kao zgodno vreme da sa sebi dragim starijim osobama provedete dan, po mogućstvu u prirodi, a budući da čitate Penzin, mi nećemo omanuti da vam to ne pomenemo i na taj način vas na to podstaknemo.

Da krenemo od onih zaposlenih (zvanično ili nezvanično, svejedno). Budite smeli u primeni novih ideja i sprovođenju svojih zamisli. Današnji dan vam daje blagoslov za to. Takođe, mnogo možete postići na unapređenju međuljudskih odnosa na poslu. Kolege su danas i dobar oslonac za poboljšanje uslova rada i sprovođenje kreativnih promena u načinu obavljanja posla.

Ako dan provodite u skladu sa sopstvenim željama, potrudite se da isplanirate druženje sa onom osobom koja jeste ili za koju biste želeli da postane vaša druga polovina. Pustite mašti na volju, učinite nešto što nije vama svojstveno, idite na mesta koja do sada niste posećivali. Iznenadite i sebe i drugog, isplatiće vam se i obogaćivanjem sopstvenog sveta i učvršćivanjem veze između vas i tog, vama najvažnijeg, drugog ljudskog bića.

Što se starijih osoba tiče, bez obzira da li radite ili ne ove subote, da li vam je 20, 40 ili 60 godina, da li delite životni prostor sa starijima ili živite u sasvim drugom mestu u odnosu na vaše bake i deke, nađite vremena i načina da ih danas makar kontaktirate a, ako je ikako moguće, provedite deo dana sa njima.

Ovi susreti njima mnogo znače, a danas je dobro vreme za prenošenje mudrosti stečene u prošlosti, pa dobijate i dodatni motiv (ako vam je potreban). Ukoliko su odnosi sa starijima zategnuti, danas biste mogli naći načina da ih prevaziđete i izgladite ih.

Stariji će u svakom slučaju uživati ukoliko im se pruži prilika da razgovaraju sa svojim potomcima ili mlađim prijateljima, komšijama, poznanicima, ali bi trebalo i sami da se danas pokrenu i iskoriste dan – barem za šetnju, na primer.

Dugotrajni astrološki uticaji: