Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 16. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 16. april 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 16. april 2015. godine

Možemo započeti novo, ali ne treba da se nerviramo ako se završetak započetog odužuje. Nove spoznaje. Stari plamovi rasplamsani.

Bolje ćemo se snalaziti u shvatanju suštine nego u sređivanju detalja. Ali nam nije potrebno da se bavimo detaljima ako želimo da nešto danas započnemo. A dobar je dan za to.

Međutim, treba voditi računa da ne natovarimo sebi na leđa više obaveza nego što smo u stanju da ispunimo. Može se napraviti prvi korak ako se ima jasan cilj, nije neophodno da se odmah isplaniraju svi detalji kako do tog cilja stići.

Jer danas baš nismo sposobni za osmišljavanje svakog koraka, a možemo biti skloni da poverujemo kako je potrebno uraditi mnogo više i kako sve to moramo sami. Ovo bi, pak, moglo da ugrozi zdravlje.

Sa druge strane, intuicija je veoma snažna i lako sklapamo širu sliku stvari. Dovoljno za dobar dan i još bolji početak.

Sasvim suprotno od prethodnih dana, danas bi započeti poslovi mogli zaustavljeni „višom silom“ oličenom u administraciji, uredbama, pravilima, činovnicima… Znate već: FT1P.

Neplanirana odlaganja mogla bi da unesu dodatnu nervozu i strah od mogućeg našeg propusta jer danas se na pojedinosti teže koncentrišemo. Proveravajte i ne brzajte, ali nemojte sebe kriviti za ono što je van vaše moći. Potrudite se da prihvatite situaciju. Stvari će se pokrenuti same od sebe, baš kao što su se i zaustavile.

Ako vas posebno zanima neko, danas biste mogli dosta stvari vezanih za tu osobu shvatiti i povezati u jednu celinu. Nije reč o novim informacijama, već o načinu na koji vi obrađujete već dobijene podatke.

Što je veći interes, to je lakše sklapanje slike. Jednostavno, samomotivišemo sopstveni um.

Teško da ćete na osnovu te nove spoznaje reagovati danas ukoliko je u pitanju do sada neostvareni kontakt ili odnos sa tom osobom. Jer danas pokretanje u novom pravcu, kada je romantika u pitanju, sprečava veoma izražen ponos.

Ali… spoznaja neće iščileti iz mozga, pa je moguće da ćete nakon par dana iskoristiti saznato da se približite osobi do koje vam je stalo.

Ako ste u vezi, današnji dan je ispunjen senzualnom, erotskom energijom. U već postojećim vezama, ponos se neće naći na putu kontakta, pa iskoristite dan ili veče za uživanje.

Poseban uticaj na: Bikove rođene od 30. aprila do 10. maja, Device rođene od 2. do 13. avgusta i Jarčeve rođene od 1. do 11. januara.

Dugotrajni astrološki uticaji: