Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 4. mart 2015. godine

Venera

Dobre vibracije koje nas prate od početka ove sedmice pretaču se obilato i u današnji dan. Jedino što bi danas akcenat bio na drugom licu jednine. Opet fokus prebacujemo na odnose sa Drugim ili, eventualno, na naš odnos prema vrednostima.

Kao što smo već danima mogli da osećamo stvaranje energije jučerašnjeg dana, tako tu energiju i u ovim danima koji idu za njim još uvek osećamo. Danas je jučerašnja kombinacija obojena uticajem Venere koja obrazuje trigon sa Jupiterom, pa zatim konjukciju sa Uranom.

Dok smo juče, pod uticajem Meseca u Lavu, mogli da imamo problema sa pravilnom procenom sopstvenih vrednosti, sa dobrim sagledavanjem unutrašnjih potreba, danas bismo mogli da budemo iznenađeni reakcijom drugih na naše ponašanje i uopšte, viđenjem sebe u očima drugog. Ovo iznenađenje će biti pozitivno. Danas bi moglo da nas obraduje saznanje da nekome više značimo nego što smo i mogli slutiti.

Da se zadržimo na ovom terenu romantike, paradoksalno na prvu loptu zvuči, ali moglo bi doći i do prekida i raskida. Ovo bi bio uticaj i prethodnih dana (v. Horoskop za nedelju, 1. mart).

Ako je došlo do preispitivanja i razmatranja, ovaj dan bi mogao doneti kraj. I taj prekid bi mogao da zatekne obe strane nespremne, zatečene razvojem događaja, ali sam završetak veze, kada se slegne prašina, trebalo bi da bude više nego pozitivan i za jednu i za drugu osobu.

Uopšteno, dan bi trebalo da prija većini. Mogli bismo da očekujemo i neke dobitke na koje baš nismo mogli sa sigurnošću da računamo. Ako rešite da trošite novac, vodite računa da se ne zanesete. Pre kupovine, odredite sami sebi limit.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija