Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 15. jun 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 15. jun 2015. godine

Horoskop za ponedeljak, 15. jun 2015. godine

Ogroman potencijal nosi ovaj ponedeljak sa sobom, ali i opasnost ukoliko ne vodimo računa i dozvolimo da razum nadvladaju niske pobude.

Fotografija: Jakob Jordans, Kralj pije

Dakle, ne dajte se niskim strastima :)

Danas snaga sreće volju, danas možemo da „povučemo“ i više nego inače u cilju postizanja željenih rezultata. Imamo i dobre šanse da prezentujemo sebe i svoj rad drugima. Ukoliko je potrebno da ostavite utisak na nadređene, mogli biste se odlično pokazati upravo danas.

Međutim, vodite računa da vaše sopstvene reči ne zanesu više vas nego druge, da ne počnete da se divite sebi, tako da i onima od kojih očekujete potvrdu svoje vrednosti stavite jasno do znanja da mislite da ste bolji od njih.

Suvišno je objašnjavati da onda nećete biti nagrađeni. Ostalo bi vam samo da gunđate kako za veličine kao što je vaša persona, nema mesta među mediokritetima.

Ako pravilno odigrate, mogli biste dosta da dobijete. Ako intelektualno i jeste mnogo jači od okoline i onih iznad vas, ne zaboravite da koristite i šarm i da budete diplomata. Ne mora se sve reći, bitno je reći ono što vam donosi prednost.

Ako ste u situaciji da vi budete ta osoba koja procenjuje rad drugih, ne budite nadmeni i bahati. Nadmeni i bahati brzo ostaju bez dobrih radnika.

Svako bi danas trebalo da uživa u snazi reči. Snaga je moć samo kada se ne zloupotrebljava.

Danas bi i prošlonedeljni zastoj u protoku informacija, mogao da preraste u svoju suprotnost i da se nađemo u bujici podataka u kojoj ne možemo da plivamo.

Najvažnije je odvojiti važno od nevažnog, hitno od onog što se može odložiti. Isključite društvene grupe, ne odgovarajte na sms poruke ako treba da se pozabavite bitnim dokumentima. Nije sve podjednako važno.

Ovaj dan obećava i dosta susreta. Možete ih i sami inicirati ukoliko ste spremni da kanališete nakupljenu energiju i vodite računa o onome što izgovarate. U tom slučaju, sjajan dan za ručak sa poslovnim partnerima.

Međutim, bilo da je poslovni ili privatni sastanak, vodite računa da se ne prejedete i po svaku cenu izbegavajte alkohol. Jer kako ćete kontrolisati niske strasti ako se preterano opustite?

Ovaj dan nudi mogućnost dobre zabave, ali bi bilo odlično kada biste se zabavili tako da vam i nakon današnjeg dana on ostane u lepom sećanju.

Retrogradni Saturn u Škorpiji (15. jun – 18. oktobar 2015)

Od danas pa sve do 18. oktobra ove godine, Saturn će boraviti u znaku Škorpije.

On je u ovom znaku bio od 5. oktobra 2012. do 23. decembra 2014. godine. Sada se vraća da nam u toku tri letnja meseca 2015. godine ponovi lekcije koje smo u tom periodu učili.

Ako ste bili dobar đak, nemate se čega plašiti. Naprotiv, mogli biste da profitirate. Dobijate šansu da utvrdite i prikupite dodatne poene.

Ostalima je bolje da sada učite nego da se kasnije kaju. Da vas pita starost, gde vam je bila mladost. Znamo da su ovo izreke koje se novim generacijama ne govore, da to zvuči arhaično, ali čitate Penzin, a mi nekako baš volimo da negujemo te stare vrednosti.

Ne morate ih prihvatiti, ali vežbajte onu gorepreporučenu diplomatiju, oćutite i razmislite o dvogodišnjem periodu koji smo naveli: Šta mislite da ste naučili? Sa čim ste tada bili suočeni? Ima li prostora za unapređenje?

Pročitajte i tekst o poslednjem susretu Meseca i Saturna u tom periodu u znaku Škorpije: Horoskop za 19. decembar 2014. godine.

Dugotrajni astrološki uticaji: