Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 3. februar 2015. godine

Horoskop za utorak, 3. februar 2015. godine

Horoskop za utorak, 3. februar 2015. godine

Danas ćemo imati i mudrosti i ludosti, blago nama! :-)

Jutro će nas zateći zamišljene, u ozbiljnom raspoloženju, ali spremne za akciju.

Želimo da radimo, da sprovodimo plan, ali će nam biti malo teže da verbalizujemo svoje namere i izložimo plan drugima.

Nema potrebe za nerviranjem. Kako dan bude odmicao, tako ćemo biti sve uspešniji u izvršavanju zadataka, a nedorečenosti i nejasnoće između nas i naših saradnika polako će nestajati.

Ovaj dan je odličan za završavanje poslova, za zaključivanje i stavljanje tačke na slovo „i“, ali nemojte danas niše novo započinjati.

Ovaj savet generalno važi za sve važne stvari u periodu retrogradnog Merkura, perioda koji traje do 11. februara (v. link na kraju teksta), ali danas, pred sutrašnji Pun mesec u Lavu, posebno naglašavamo da bilo kakav početak ostavite za kasnije.

Završavajte danas započeto, zaokružujte započete cikluse, pripremajte teren za novo. Imamo dovoljno elana, spremni smo da postignemo više, ali smo i dovoljno odmereni i promišljeni da se ne zatrčimo previše.

Danas možemo da zablistamo prilikom prezentovanja postignutog. Možemo i da uspešno izložimo planove za buduće delovanje, ali ne treba da razrađujemo detalje niti da delegiramo zadatke drugima.

Razradu planova za budućnost, kao i započinjanje novih akcija, ostavimo za neki drugi dan. Ovaj utorak može i bez početaka biti uspešan dan.

Dugotrajni astrološki uticaji: