Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 17. jun 2015. godine

Horoskop za sredu, 17. jun 2015. godine

Horoskop za sredu, 17. jun 2015. godine

Smirujemo se, stajemo na loptu. Manje je (nervozne) energije, ali smo danas spremniji da se otisnemo u dobrom pravcu.

Mesec danas i sutra prolazi kroz znak kojim vlada – znak Raka. Dok će sutra dan možda biti dinamičniji i napetiji, danas mnogi nalaze predah i mir u, reklo bi se, ušuškanom danu. Lako teku i energije vezane za intelekt i one vezane za emocije.

U doba prolaska Meseca kroz znak Raka, emocije su pojačane, ali i ranjivost i osetljivost. Međutim, danas izgleda kao da će većina biti zaštićena od „duševnih povreda“ koje osetljivi Rak često doživljava. Brinemo se o drugima i drugi se brinu o nama.

Do izvesne rastrzanosti moglo bi da dođe samo usled suprotnih, a podjednako prisutnih potreba: želimo da se osamimo i povučemo od sveta i, istovremeno, da ostvarimo kontakt i budemo u društvu. Nije to nešto što većina ne može da reši podelom dana na vreme koje darujemo samo sebi i na vreme kada se okrećemo drugima.

Setite se samo i onih među nama koji kao jedinu opciju imaju život u izolaciji. To su uglavnom starije osobe koje žive same. Ako u vašem komšiluku živi osoba za koju znate da je danima sama, posetite je. Čak i ako ne bude ljubazna i ako vas ne pusti da pređete preko kućnog praga, znajte da većini znači čak i to što su otvorili vrata i progunđali nešto. I gunđanje je način komunikacije, a mnogi su, uplašeni i sami, zaboravili na sve druge vidove.

Ovaj dan je odličan za nove početke. Ako ste juče planirali, sjajno bi bilo da se danas pokrenete i počnete da, korak po korak, dan za danom, sprovodite svoj plan u delo. Znajte samo da dan nije pogodan za bilo kakve mahinacije i rizične finansijske transakcije.

Za one koji u ovim poslednjim danima kalendarskog proleća žele da napokon počnu sa redukcionom dijetom, dobra vest je da sve vrste dijete (ne samo u cilju smanjenja težine), danas imaju podršku neba. Ruski astrolog Globa preporučuje da se ovaj dan mesečevog ciklusa iskoristi i za klistiranje.

Dobar je dan i za počinjanje fizičkih aktivnosti, tako da oni koji se spremaju za laku letnju garderobu i kupaće kostime, danas mogu da počnu kako sa korigovanjem ishrane, tako i sa vežbanjem u cilju oblikovanja tela.

Dugotrajni astrološki uticaji: