Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 18. jun 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 18. jun 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 18. jun 2015. godine

Dok idemo ka ostvarenju velikih snova, iskrsavaju mali problemi u svakodnevnom životu koji nas suočavaju sa nerešenim pitanjima i neraščišćenim odnosima sa bliskim ljudima.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Kada bismo imali vremena da sumiramo dane koje proživimo, verovatno bismo na kraju ovoga stavili loš opis i slabu ocenu. A ništa se ne menja kada je u pitanju pozitivan pravac razvoja, ništa ne bi trebalo da ugrozi ono što smo ovih dana stvarali.

Svako ko je sebe usmerio ka određenom cilju, ovih dana ima lepu podršku neba. Ali, ljudi su ljudi, pa građenje lepše budućnosti ne znači mnogo ako sadašnjost ugrize za dušu.

Ti ugrizi i duša koja pati, samo su prenaglašen doživljaj koji bismo mogli imati nakon ovog dana. Ništa dugoročno značajno i ništa sa čim, kada malo vremena prođe i kada stvari sagledamo racionalnije, ne bismo mogli da se nosimo.

Ono što bi moglo biti okidač za duhovne nemire u nama, jeste nešto što nas podseća na nezavršene poslove ili neraščišćene situacije koji svoje korene vuku od pre nekoliko ili bar par godina unazad.

Nešto što smo gurnuli pod tepih sada bi moglo da se pretvori u guku koja nas sapliće. I to baš u momentu kada smo najbolje raspoloženi, lepo obučeni i spremni za izlazak. Ne želimo da se bavimo čišćenjem.

Ako situacija uključuje druge ljude, mogli bismo jednostavno svoju ljutnju zbog narušenog sklada dana iskaliti na njima. Mogli bismo i da probamo da nateramo/nagovorimo druge da stvar reše i počiste ono što smo mi onomad ostavili neraščišćeno.

A rešenje ove situacije je u tome da što hladnije glave pristupimo problemu, da mu posvetimo svu pažnju kako bismo bili sigurni da je ovaj put sve rešeno kako treba. U tome bismo mogli da dobijemo pomoć drugih, ali dobrovoljnu. Sila i ljutnja danas ne rešavaju ništa.

Što se tiče duše, tu nam niko ne može pomoći. To moramo sami. Razmislite šta vam smeta, šta vas boli. Priznajte sebi i prihvatite ono što je dato. Raščistite sa sobom da biste mogli da nastavite dalje, ne osvrćući se.

Dugotrajni astrološki uticaji: