Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 1. jun 2015. godine

Vodeni znaci

Danas verovatno neće biti lako skoncentrisati se na radne obaveze. Osećanja su uskomešana, ali verovatno bi većina uživala u ovoj bujici, da ona ne ometa svakodnevne, uobičajene aktivnosti.

Nemojte, ipak, čekati da se osećanja slegnu i da koncentracija sama dođe.

Čeka nas emotivno burna sedmica (v. Astrološki pregled sedmice), a ne samo što je na koncentraciji inače potrebno raditi, nego i poslovi koje budemo obavljali prepodne mnogo će se lakše završavati od onih započetih kasnije. Potrudite se zato da završite što više zadataka do 13 časova.

A onda se, ako možete, prepustite osećanjima. Ovaj dan nas uvlači u najdublje delove naše duše i pomaže nam da sagledamo svoja i razumemo tuđa osećanja.

Iskoristite makar jedan sat ovog dana da se zagledate u sebe i ispitate tajnovite kutke svoje duše. Prepoznajte ono što osećate i priznajte otvoreno ta osećanja barem sebi. To je dobar put za iskrenost prema drugima.

Ta iskrenost će vam, jednog dana, kada za nju budete spremni, doneti veliko olakšanje i osloboditi vas kako biste mogli da živite ne skrivajući sebe od sebe i ne gušeći se.

Ovde nije reč samo o romantičnim osećanjima. Može biti u pitanju bilo koja emocija. Mnogo toga krijemo i od sebe i od sveta. Zatrpavamo, ćutimo, čekamo da samo od sebe nestane.

O kom god osećanju da je reč, pozitivnom ili negativnom, nijedno nikada ne nestaje samo od sebe. Morate se suočiti sa njim. Ovo je pravi dan za to.

Kada Mesec iz Škorpije bude prešao u znak Strelca, u večernjim časovima, srešće se sa Saturnom koji se kreće unazad kroz ovaj znak.

Nakon dana u kome su nas emocije plavile, veče donosi mogućnost da se o njima zrelo promisli. Razmatranje nekih događaja iz prošlosti moglo bi nam pomoći da steknemo jasniju sliku.

Ništa neobično da dan ispunjen emocijama najviše utiče na vodene znake (Rak, Škorpija, Ribe), a naročito na: Rakove rođene od 10. do 20. jula, Škorpije rođene od 10. do 20. novembra i na Ribe rođene od 9. do 19. marta.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija