Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 15. februar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 15. februar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 15. februar 2015. godine

Kao ni u celoj sedmici, tako ni tokom ovog dana nema značajnih dešavanja, pomaka. Ništa ni pozitivno ni negativo. Uglavnom unutrašnje treperenje ili drhtaji u očekivanju da se nešto desi.

Kreativnost bi nas danas mogla iznenaditi, inspiracija bi se mogla javiti u trenutku kada se već spremamo da dignemo ruke od posla koga smo se prihvatili.

Ovaj dan nije dan kada treba forsirati pokretanje stvari. Ali bismo mogli osetiti blage pomake u mnogim oblastima života ili ih predosetiti u onim, nama najznačajnijim.

Pokretačku energiju stvara Mesec koji prolazeći kroz znak Jarca aktivira sukob među planetama u kardinalnim znacima. Vidi Astrološki pregled ove sedmice i Horoskop za 15.12.2014. (linkovi na kraju teksta).

Ovaj „sukob“ predstavlja i zamajac promena. Na našem malom, mikro nivou, ovu energiju danas bismo najbolje mogli iskoristiti ukoliko bismo je usmerili ne na pokretanje novih, nego na završavanje nedovršenih poslova i, zatim, na osmišljavanje strategije daljeg delovanja.

U kojoj sferi? To zavisi od nas jer nam današnja postavka na nebu nudi blage, ali pozitivne mogućnosti za razvoj u svim oblastima. Imamo podršku za intelektualno delovanje, mašta nam je, kao što je na početku teksta rečeno, na iznenađujuće visokom nivou, imamo hrabrosti i entuzijazma da se uhvatimo u koštac sa bilo kakvim problemom.

A problema za rešavanje će u narednom periodu biti, ali smo mi spremniji da se sa njima suočimo.

Dugotrajni astrološki uticaji: