Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 14. maj 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 14. maj 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 14. maj 2015. godine

Potrebno nam je da se što više smirimo i ojačamo odbrambene mehanizme.

Ako ste od onih srećnika koji upravljaju svojim vremenom, pa ste juče rešili da pratite ritam dana i da meditirate, nastavite i danas u istom maniru.

Potrebno nam je da se što više smirimo i ojačamo odbrambene mehanizme.

Ono što je dodatni problem u današnjem danu (pored sasvim izvesne nemogućnosti da čovek današnjice reši da meditira ili da ceo dan provede sam u prirodi) jeste da ćemo danas i sami osećati potrebu da se pokrenemo i da nešto konkretno uradimo.

Moguće je da ćemo već danas biti suočeni sa blokadom delovanja. Ako već niste pripremili plan akcije (npr. u ponedeljak – v. Horoskop za 11.5.2015), danas nemojte ništa počinjati.

Radite reviziju dotadašnjeg delovanja, vraćajte se na pređene korake, ispravljajte, ali nemojte ništa novo započinjati.

Uprkos napetosti koja se oseća ili moguće i već jasno manifestuje, uprkos naslućivanju problema ili suočavanju sa njima, odnosi sa ljudima su uglavnom zaštićeni.

Romatnične veze bi danas čak mogle da dobiju blagi podstrek i da budu usmerene u dobrom pravcu. Ubedljivo najlepši dan za romantiku nas očekuje u subotu, ali to ne znači da i danas ne možemo da uživamo u društvu voljene osobe. Napravite glavnu probu za subotu, na primer.

Vreme provedeno sa voljenom osobom je, u svakom slučaju, idealan način da se osnažimo iznutra i zaštitimo od stresa.

Napomena za one koji još tragaju za svojom drugom polovinom: danas nije dan da se upustite u potragu.

Noć između četvrtka i petka, za razliku od prethodnih, može biti prilično “siromašna” snovima, a oni koji budu odsanjani neće nositi bilo kakvo značenje. Ali! Spavajte obavezno što više ovih dana. San krepi i osnažuje nas protiv stresa.

Dugotrajni astrološki uticaji: