Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 14. maj 2015. godine

Ovan

Potrebno nam je da se što više smirimo i ojačamo odbrambene mehanizme.

Ako ste od onih srećnika koji upravljaju svojim vremenom, pa ste juče rešili da pratite ritam dana i da meditirate, nastavite i danas u istom maniru.

Potrebno nam je da se što više smirimo i ojačamo odbrambene mehanizme.

Ono što je dodatni problem u današnjem danu (pored sasvim izvesne nemogućnosti da čovek današnjice reši da meditira ili da ceo dan provede sam u prirodi) jeste da ćemo danas i sami osećati potrebu da se pokrenemo i da nešto konkretno uradimo.

Moguće je da ćemo već danas biti suočeni sa blokadom delovanja. Ako već niste pripremili plan akcije (npr. u ponedeljak – v. Horoskop za 11.5.2015), danas nemojte ništa počinjati.

Radite reviziju dotadašnjeg delovanja, vraćajte se na pređene korake, ispravljajte, ali nemojte ništa novo započinjati.

Uprkos napetosti koja se oseća ili moguće i već jasno manifestuje, uprkos naslućivanju problema ili suočavanju sa njima, odnosi sa ljudima su uglavnom zaštićeni.

Romatnične veze bi danas čak mogle da dobiju blagi podstrek i da budu usmerene u dobrom pravcu. Ubedljivo najlepši dan za romantiku nas očekuje u subotu, ali to ne znači da i danas ne možemo da uživamo u društvu voljene osobe. Napravite glavnu probu za subotu, na primer.

Vreme provedeno sa voljenom osobom je, u svakom slučaju, idealan način da se osnažimo iznutra i zaštitimo od stresa.

Napomena za one koji još tragaju za svojom drugom polovinom: danas nije dan da se upustite u potragu.

Noć između četvrtka i petka, za razliku od prethodnih, može biti prilično “siromašna” snovima, a oni koji budu odsanjani neće nositi bilo kakvo značenje. Ali! Spavajte obavezno što više ovih dana. San krepi i osnažuje nas protiv stresa.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija