Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 11. jun 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 11. jun 2015. godine

Horoskop za četvrtak, 11. jun 2015. godine

Odmah da razjasnimo: ovaj dan pripada ovoj sedmici ne samo po kalendaru već i po astrološkim uplivima. Dakle, ovaj dan je veoma pozitivan i pun raznovrsnih mogućnosti za one koji reše da ih prepoznaju i iskoriste.

Pošto smo to razjasnili, da se pozabavimo onim blagim uticajima na ovaj dan koji bi mogli da odnesu prevagu na jednu ili drugu stranu. Jer, linija je uvek tanka.

Od prepodnevnih sati, nešto bi moglo da nas vrati na neke teže trenutke koje smo preživeli tokom prethodnih par godina. Neki događaj, susret sa osobom iz bliske prošlosti – nešto bi moglo da nas seti na probleme koje smo imali.

U zavisnosti od toga kako smo se tada nosili sa time, da li smo uspeli da nešto naučimo, da sebe očvrsnemo, od takvih stvari zavisi kako ćemo danas da iskoristimo dan. Ili ćemo stati ili će nam baš ovo biti potreban podstrek da u lepim danima ne uživamo samo, već i da ih iskoristimo.

To može biti i neka osobina ili stav koje smo izgradili prethodnih godina. I oni nas sad mogu poneti ili sputati.

Zavisi, naravno, dosta i od samog čoveka, njegovog karaktera. Da li se pred preprekama vajkate, da li ih zaobilazite ili rušite?

Ono što bi danas moglo pokrenuti tu određenu emotivnu reakciju, ne mora biti ništa značajno, zapravo, najverovatnije i neće biti. Ali nekada upravo sitnice mogu da izazovu najburnije reakcije.

Nadamo se da je ta burna reakcija ono što je bilo potrebno da vas pokrene da iskoristite ovu sedmicu. Jer, opet vas podsećamo, imamo sjajne izglede za uspeh, samo što se nijedan uspeh ne stvara sam od sebe.

Pokrenite se ili nastavite sa korišćenjem „dobrih talasa“ danas jer sutra nije najbolji dan za delovanje.

Pokretanje reakcije zasnovane na dešavanjima iz prethodnih godina najverovatnije je upravo kod pripadnika kardinalnih znakova, znakova koji su pretrpeli najjači udar u tom periodu (vidi linkove na kraju teksta).

Poseban uticaj na: Ovnove rođene od 31. marta do 10. aprila, Rakove rođene od 2. do 13. jula, Vage rođene od 4. do 14. oktobra i Jarčeve rođene od 1. do 11. januara.