Udruženje penzionera Paraćin: Besplatan prevoz penzionerima na koncert Iron Maiden

Udruženje penzionera Paraćin obezbediće besplatan prevoz penzionerima ovog grada na koncert kultne grupe Iron Maiden u Beogradu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Na besplatan prevoz na koncert grupe Iron Maiden, koji je planiran za 24. maj 2022. godine u Beogradu, moći će da računaju penzioneri Paraćina koji se prijave.

Posle osam godina, koliko je prošlo od poslednjeg koncerta legendarnog britanskog benda u glavnom gradu Srbije, oni će ponovo nastupiti pred Beograđanima.

Udruženje penzionera Paraćina rešilo je da svojim zainteresovanim članovima omogući besplatan prevoz. Svi penzioneri koji se prijave imaće obezbeđen prevoz 24. maja do „Kombank arene“ u Beogradu. Ovo je za Nova.rs potvrdio i Milan Ilić, predsednik ovog udruženja.

„Mi smo svi penzioneri, ali smo mahom i bivši rokeri. Te, 1975. godine, kad je nastao taj bend, mi smo imali između 20 i 25 godina. Oni još uvek imaju obožavaoce među penzionerima, jer to je njihova generacija“, objašnjava Ilić.

Prema njegovim rečima, veliki broj penzionera zainteresovan je za koncert.

„Pošto znamo kakvo je finansijska situacija kod većine penzionera, mi smo odlučili da našim članovima obezbedimo besplatan prevoz do Beograda i nazad. Svako ko bude kupio kartu, a član je našeg udruženja, ima tu mogućnost. Naši članovi mogu na koncert da povedu i svoje sinove i unuke“, naglašava.

„Veliko je interesovanje. Sad je još decembar, ali apelujem na sve da što pre kupe karte. Čak razmatramo i mogućnost da 13. jula, kad je planiran koncert u Sofiji, takođe organizujemo besplatan prevoz. Od nas je glavni grad Bugarske udaljen jednako koliko i Beograd, tako da nam to ne bi bio problem. Ipak, sve će zavisiti od interesovanja naših članova“, rekao je Ilić.

Izvor: Nova
Fotografija sa koncerta Iron Maiden, Fort Loderdejl, Florida, SAD
(UltimateClassicRock)

Moglo bi vam biti zanimljivo: