Sajam za penzionere – Niš 2018.

Ove, 2018. godine, Sajam penzionera organizuje se u Nišu, gradu u kome živi više od 60.000 penzionera. Ulaz je besplatan. Ukoliko ste u ovom gradu 8. ili 9. decembra, iskoristite priliku da se informišete o pogodnostima koje vam izlagači nude i da se dobro zabavite.
Prenosimo poziv organizatora.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da vas pozovemo na Peti sajam za penzionere u Nišu, koji će biti organizovan 8. i 9. decembra 2018. godine u Oficirskom domu.

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg Sajma za penzionere u Nišu, i ove godine smo se potrudili da za naše najstarije sugrađane pripremimo bogat sajamski program. Veliki broj izlagača predstaviće različite medicinske, farmakološke, prehrambene i druge proizvode namenjene starijim licima.

Za naše drage penzionere organizovali smo brojne kreativne radionice u kojima mogu učestvovati. Posetioci će imati priliku da uživaju u programu koji će za njih pripremiti članovi Udruženja penzionera iz Niša i iz drugih gradova.

Naši najstariji sugrađani na Sajmu će moći besplatno da provere svoj vid i konsultuju se sa oftalmologom, da izmere krvni pritisak i šećer u krvi, a dobiće i brojne vaučere sa popustom na usluge, pomagala i putovanja.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu provere svoje zdravstveno stanje. Ovo je prilika da naši penzioneri vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima. Osim toga, za njih smo pripremili i brojna iznenađenja.

Generalni sponzor Sajma za penzionere je Banka Poštanska štedionica, partner Sajma je Pošta Srbije.

Ulaz na Sajam će biti besplatan za sve posetioce, i to od 10 do 18 časova. Svečano otvaranje Sajma biće u subotu, 8. decembra u 13 sati.

Napomena Penzina:

Više o samom sajmu, o programu i izlagačima, možete naći na sajtu Sajamzapenzionere.rs 

Tu ćete naći informacije koje će vam pomoći da isplanirate svoje vreme na sajmu, da vidite i saznate ono što vas zanima i zaobiđete one koji vas ne interesuju.