Sajam za penzionere – Niš 2018.

Ove, 2018. godine, Sajam penzionera organizuje se u Nišu, gradu u kome živi više od 60.000 penzionera. Ulaz je besplatan. Ukoliko ste u ovom gradu 8. ili 9. decembra, iskoristite priliku da se informišete o pogodnostima koje vam izlagači nude i da se dobro zabavite.
Prenosimo poziv organizatora.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da vas pozovemo na Peti sajam za penzionere u Nišu, koji će biti organizovan 8. i 9. decembra 2018. godine u Oficirskom domu.

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg Sajma za penzionere u Nišu, i ove godine smo se potrudili da za naše najstarije sugrađane pripremimo bogat sajamski program. Veliki broj izlagača predstaviće različite medicinske, farmakološke, prehrambene i druge proizvode namenjene starijim licima.

Za naše drage penzionere organizovali smo brojne kreativne radionice u kojima mogu učestvovati. Posetioci će imati priliku da uživaju u programu koji će za njih pripremiti članovi Udruženja penzionera iz Niša i iz drugih gradova.

Naši najstariji sugrađani na Sajmu će moći besplatno da provere svoj vid i konsultuju se sa oftalmologom, da izmere krvni pritisak i šećer u krvi, a dobiće i brojne vaučere sa popustom na usluge, pomagala i putovanja.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu provere svoje zdravstveno stanje. Ovo je prilika da naši penzioneri vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima. Osim toga, za njih smo pripremili i brojna iznenađenja.

Generalni sponzor Sajma za penzionere je Banka Poštanska štedionica, partner Sajma je Pošta Srbije.

Ulaz na Sajam će biti besplatan za sve posetioce, i to od 10 do 18 časova. Svečano otvaranje Sajma biće u subotu, 8. decembra u 13 sati.

Napomena Penzina:

Više o samom sajmu, o programu i izlagačima, možete naći na sajtu Sajamzapenzionere.rs 

Tu ćete naći informacije koje će vam pomoći da isplanirate svoje vreme na sajmu, da vidite i saznate ono što vas zanima i zaobiđete one koji vas ne interesuju.