Početna Magazin Godine Prvi sajam za penzionere u Novom Sadu (promo)

Prvi sajam za penzionere u Novom Sadu (promo)

Prvi sajam za penzionere u Novom Sadu (promo)

Sajam za penzionere u Novom Sadu, prvi po redu, održaće se 25. i 26. novembra 2016. godine na Novosadskom sajmu. Ulaz je besplatan.

Manifestacija pod sloganom „Za bezbrižnu starost“ u potpunosti će biti posvećena najstarijim građanima koji će na Sajmu moći da provere svoje zdravstveno stanje i saznaju tajne pravilne ishrane, da učestvuju u zabavnim radionicama i nagradnim igrama, osvoje vredne poklone i brojne popuste, saznaju i odaberu kako da ispune svoje slobodno vreme i zaborave usamljenost.

Na Sajmu će se predstaviti veliki broj izlagača, predstavnici državnih i gradskih institucija, udruženja, medicinskih ustanova, domaće i strane kompanije koje pružaju usluge starijima i promovišu aktivno starenje na polju zdravlja, ishrane, rekreacije, druženja i zabave.

Posetioci će oba dana, u petak od 12 do 19 časova i u subotu od 10 do 19 časova moći da uživaju u veoma raznovrsnoj ponudi i programu koji ih očekuje na Sajmu za penzionere.

U okviru štandova izlagača, pored brojnih medicinskih, farmakoloških, prehrambenih i drugih proizvoda namenjenih starijim licima, biće predstavljeni i preduzeća i organizacije iz oblasti socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti, finansija, kao i pravne zaštite.

Cilj ove manifestacije je da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se zabave i druže, učestvuju u raznim radionicama, koncertima, nagradnim igrama, kao i da na jednom mestu vide i probaju proizvode i usluge namenjene isključivo njima.

Sve penzionere zaista očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i aktivnosti koji će obeležiti prvi Sajam za penzionere u Novom Sadu.