Dobrodošli na Penzin! Vas smo tražili!


Penzin informiše!

Danas je 2016 – Penzin istražuje 2066!


Magazin Godine

preko 5.000 članaka

Svakodnevno biramo za vas najvažnije i najzanimljivije vesti za razumevanje trenutka u kom se nalazimo, kao civilizacija, kao država i narod, i kao pojedinci.

Pratite!

Moja Penzija

preko 200.000 čitalaca

Sve o starosnim, prevremenim, invalidskim, inostranim, porodičnim penzijama za muškarce i žene. Datumi isplate penzija, nejasna i kompleksna pitanja ostvarivanja prava iz oblasti PIO…

Saznajte!

Katalog Tefter

preko 2.500 kontakata

Penzinov adresar preduzeća, kompanija, službi i institucija. Na jednom mestu okupljamo sve ono što vam treba – apoteke, prodavnice, turističku ponudu, domove zdravlja, domove za stare…

Pronađite!

Škola, vojska, posao, venčanje, porodica, penzija… Zatim je nestalo vojske, poslova ima sve manje, a sve češće se postavlja pitanje: Hoće li i penzije biti ukinute?
Da li je to ono čemu smo se nadali od 21. veka? Verovatno nije, ali tu smo gde smo i tako je kako je. Penzin želi da podigne svest o dubini i značaju ovih i mnogih drugih promena, o njihovom uticaju na kvalitet našeg života, o ključnim problemima i mogućim rešenjima… Više o Penzinu…

Uslovi za penziju u 2017. godini – čitajte na linku ovde ili pogledajte u Penzinovom videu:


Penzin – razgovara!

Za aktivne i kvalitetne decenije penzije!


Društvene mreže

Svakodnevno komuniciramo sa desetinama hiljada ljudi na Fejzbuku, Tviteru, Gugl Plusu, Jutjubu, Linkdinu, Instagramu.
Pridružite se i vi!

drustvene mreze ikonice penzin

Pitanja i komentari

Već smo odgovorili na više hiljada pitanja mejlom, u komentarima ili u privatnim porukama na društvenim mrežama.
Nema na čemu!

717_briga_nega_stari_roditelji_deca_samoca_daljina

Bilten – Newsletter

Svake nedelje vernim čitaocima šaljemo posebne priče i komentare na mejl adresu zajedno sa najzanimljivijim linkovima iz prethodne nedelje. Prijavite se!

drustvene mreze ikonice newsletter

Raspitajte se kod rođaka, prijatelja, komšija… Sigurni smo da je neko od njih već bio na Penzinu, možda je i naš redovan čitalac, i može vam potvrditi ovo što govorimo…

Penzin – inspiriše!

Biramo teme koje pokreću duh i misao!


Spajamo generacije

Čitaoci Penzina traže informacije za sebe, članove porodice, prijatelje, komšije, a temama koje obrađujemo podsećamo na važnost međugeneracijske saradnje.

22. vek

Deca koja se rađaju danas videće 22. vek a mi ne znamo ni kako će izgledati 2020!
Zato Penzin ne propušta teme koje pričaju o 2050!
Što pročitaš danas – valjaće sutra!

Samo na Penzinu

Sistematski pratimo i obrađujemo teme koje, nažalost, postaju najvažnije na svetu tek onda kad nam ih život nametne i kada nemamo mnogo izbora. Penzin nudi izbore blagovremeno.

Iako obrađujemo sve teme koje smatramo važnim, posebnu pažnju posvećujemo temama koje nisu a trebalo bi, i koje nisu a biće u fokusu u najskorije vreme.

Penzin podržava!

Jer naš uspeh moramo deliti sa drugima!


Dnevni centar za dementne

Dnevni centar za dementne osobe u Beogradu značajno bi doprineo kvalitetu života starijih dementnih osoba i sprečavanju izgaranja neformalnih negovatelja.

1446_Dnevni_centar_za_dementne_u_Beogradu_Zivot_bez_secanja

Draganova nagrada

Nagrada za najbolju putopisnu priču starijih u kojoj Penzin učestvuje u radu žirija, kao medijski sponzor, i kao internet izdavač za pristigle priče. Na Penzinu možete čitati nagrađene priče iz 2015, i sve pristigle priče iz 2016.

konkurs putopis stari prica

Centar za učenje u zajednici

Samoorganizovane inicijative za razmenu veština, znanja i stavova zasnovane na resursima zajednice.

IX Festival poster

Podržavamo i preporučujemo i druge dobre priče

Penzin – povezuje!

Upoznajemo vas sa onima koje ste tražili!


finansijski-plan-privatna-penzija-stednja-zdravstveno-osiguranje

Vaš lični fond PIO

Današnji Zakon o PIO definiše pomeranje granica odlaska u penziju za žene do 2032. godine. Međutim, iz prethodnih iskustava znamo da ima vremena da se uslovi za odlazak u penziju promene još nekoliko puta do tad! Penzin promoviše sve relevantne teme koje će treće doba svakog od nas učiniti izvesnijim, za pojedinca i porodicu.

Jedna od opcija svakako jeste i ulaganje u lični fond (zdravstveni, penzijski, nasledni) i zato na Penzinu možete zakazati razgovor sa finansijskim savetnikom.

Povezujemo biznise sa našim čitaocima. Mi smo u toj komunikaciji posrednici na upoznavanju, a ako kasnije žele da sarađuju to čine nezavisno od nas.

Penzin predstavlja!

Spajamo dobre ponude i još bolje klijente!


Sponzori

Pomažemo kompanijama da pokažu svoju društvenu odgovornost tako što podržavaju napore Penzina da kompleksne, nepopularne, zapostavljene a važne teme vrati u fokus javnosti.

Oglašivači

Svojim iskustvom i veštinama u internet marketingu Penzin pomaže malim i srednjim biznisima da dođu do potrošača kojima su potrebni njihovi proizvodi i usluge.

Agencije

Obezbeđujemo PR, advertajzing i marketinškim agencijama kvalitetno mesto i okruženje na internetu da uspešno predstave svoje klijente kvalitetno profilisanoj publici.

Zainteresovani da čujete više detalja? Kliknite ovde:


Ukoliko imate ideje šta još treba da se nađe na Penzinu – pošaljite nam kroz kontakt obrazac ispod. Hvala unapred!

Ako mislite da vaša ponuda našim čitaocima treba da se nađe na Penzinu – slažemo se! Kliknite na sliku iznad ili nam pišite!


Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija