Moja Penzija – Sve o trećem dobu na jednom mestu!

Penzin je posvećen pitanjima trećeg doba – svim oblastima života starijih ali i generacijskoj saradnji i podizanju svesti o tome da je starenje prirodan proces, da su stari važan deo društva i da prema ovoj temi tako treba da se odnose i pojedinac i društvo u celini. Ovom procesu se treba prilagoditi i o njemu blagovremeno i pozitivno razmišljati te zato, svim generacijama donosimo najvažnije informacije bez obzira da li tražite za sebe ili za člana porodice. Preporučujemo da pažljivo pregledate sve što imamo za vas kako biste stekli celovitu sliku o trećem dobu i informacijama koje možete da nađete na Penzinu.


Uslovi za penziju u 2017. godini – čitajte na linku ovde ili pogledajte u Penzinovom videu:


Već uživate u penziji?

Pronađite na Penzinu:

Korisni linkovi za penzionere i niže na ovoj strani!

Čitajte svakog dana naš Magazin Godine.

Spremni za penziju?

Na ovoj strani nađite sve neophodne infomacije o uslovima za muškarce i žene za starosne, prevremene, inostrane, invalidske i porodične penzije, o obračunu penzija i beneficiranog radnog staža… Naročito obratite pažnju na dodatne linkove o privremenom rešenju, ovlašćenjima drugog lica, ali i drugim važnim temama za stare dane.

penzin-kviz-licne-finansije-privatna-penzija

Planirate za sebe, decu, unuke?

Razmišljate da na vreme stvorite lični fond za dugoročnu finansijsku sigurnost, zdravstvenu negu i obrazovanje dece? Razmatrate najbolje osiguranje kako biste zbrinuli porodicu? Završili biste sve što želite kako ne biste ostali na teretu deci? Znate li opcije koje imate danas? A za 20 godina? Više detalja na dnu ove strane…


Penzin – vaš benzin za treće doba!

Za aktivne i kvalitetne decenije penzije!


Znate li da Penzin ima


Penzin – vaš najbolji vodič do penzije!

Važne informacije za vaše dobre odluke!Penzin – vaš podsetnik na odgovornost

Za budućnost bez loših iznenađenja!

21. vek

Svi već znamo da ovaj vek nije, i da neće biti, ono čemu smo se nekad nadali. Ali bolji nemamo i moramo da ga razumemo i da odgovorimo na njegove zahteve i izazove. A oni su isti svuda…

Penzin je pisao o problemima penzija, ličnih finansija, starenja stanovništva, zdravstva, u 50 država sveta (ukucajte u našu pretragu državu koja vas zanima). I nijedna od njih nema konačan odgovor na ova pitanja: Koliko će u 21. veku koštati kvalitetna zdravstvena nega? Koliko će država moći da pruži penzionerima i starima, kada ih bude više nego mladih i radno sposobnih? Mogu li penzijski fondovi da prežive ovakvu ekonomiju? Šta su alternative – za društva i za pojedinca?

Šta vi radite tim povodom?

Prva pomoć – pratite Penzin

Za početak – prosto pratite na Penzinu teme koje svakodnevno izdvajamo za vas! Ne dozvolite sebi da vas budućnost iznenadi i razočara kao i prethodnu generaciju!

Saznajte šta se dešava danas da biste mogli znati šta će biti sutra, da biste mogli da planirate i uzmete što više kontrole u svoje ruke. Naravno, garancija nema niti ih može biti. Ali i dalje postoji mnogo toga što možete da učinite – od praćenja trendova tehnologije, tržišta rada, obrazovanja, investicija, do preraspodele svojih prihoda i potrošnje u cilju lične održivosti i smanjenja rizika i posledica težih životnih lomova.

Zato pratite Penzin na društvenim mrežama ili se prijavite za naš Newsletter! Tako ćete nas imati “na oku”, vremenom uhvatiti priključak, i uvek ćete moći da pitate šta vas zanima!

Već vam je sve jasno?

Verovatno ste već i sami razmišljali o privatnoj penziji ili životnom osiguranju koje bi unelo više izvesnosti u budućnost. U slučaju da jeste, pokušali smo da pronađemo nekog ko zaista zna da objasni preko 200 različitih opcija koje su vam na raspolaganju – od fonda za penziju, obrazovanje ili lečenje dece, preko osiguranja u slučaju ostanka bez posla, ili gubitna radne sposobnosti, sve do životnog osiguranja koje bi zbrinulo porodicu u slučaju smrti ili fonda za isplatu sahrane. Zbog vaših upita, sada na Penzinu možete zakazati razgovor sa finansijskim savetnikom o planiranju svojih finansija.

zivotno-osiguranje-internet-narucivanje-kalkulator-penzija


zivotno-zdravstveno-osiguranje-kupovina-putem-interneta


Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija