Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 7. februar 2015. godine

Devica

Kakav tih dan. Neprimetan, kao da se krije. Ako ste sami gospodari svog vremena danas, odredite ovaj dan za odmor i povlačenje. Odćutite danas makar deo dana.

Zatvorite se u svoje misli, ali mislite o sebi, a ne o problemima koji dođu i prođu i ne definišu čoveka.

Pozabavite se sobom i svojom rutinom. Da li vam svakodnevne navike pomažu ili odmažu na vašem putu ka cilju? Treba li ih unaprediti ili potpuno promeniti?

Razmišljajte, ali danas izbegavajte konkretno delovanje, a naročito nemojte pokretati nove akcije. Uostalom, primetićete i sami ako vam nije do bilo kakvog delovanja.

Sklupčajte se u sebe, smirite se i pustite mislima da vas nose. Ili smire. Ovo je vrsta meditacije ali, ako je niste do sada praktikovali, nemojte ni danas počinjati. Sačekajte neki drugi dan. Meditacija se teško ostvaruje, ali ona obilno nagrađuje čoveka, te se trud uložen u učenje meditiranja višestruko isplati.

Ako niste u mogućnosti da sami pomerite svoje obaveze, trudite se da završavate uobičajene radne zadatke, ali gledajte da ne prihvatate nove (i svakako, nemojte na poslu probati meditaciju – nadređeni verovatno neće imati razumevanja, bez obzira na dan u kome se na nju odlučite).

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija