Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 7. februar 2015. godine

Horoskop za subotu, 7. februar 2015. godine

Horoskop za subotu, 7. februar 2015. godine

Kakav tih dan. Neprimetan, kao da se krije. Ako ste sami gospodari svog vremena danas, odredite ovaj dan za odmor i povlačenje. Odćutite danas makar deo dana.

Zatvorite se u svoje misli, ali mislite o sebi, a ne o problemima koji dođu i prođu i ne definišu čoveka.

Pozabavite se sobom i svojom rutinom. Da li vam svakodnevne navike pomažu ili odmažu na vašem putu ka cilju? Treba li ih unaprediti ili potpuno promeniti?

Razmišljajte, ali danas izbegavajte konkretno delovanje, a naročito nemojte pokretati nove akcije. Uostalom, primetićete i sami ako vam nije do bilo kakvog delovanja.

Sklupčajte se u sebe, smirite se i pustite mislima da vas nose. Ili smire. Ovo je vrsta meditacije ali, ako je niste do sada praktikovali, nemojte ni danas počinjati. Sačekajte neki drugi dan. Meditacija se teško ostvaruje, ali ona obilno nagrađuje čoveka, te se trud uložen u učenje meditiranja višestruko isplati.

Ako niste u mogućnosti da sami pomerite svoje obaveze, trudite se da završavate uobičajene radne zadatke, ali gledajte da ne prihvatate nove (i svakako, nemojte na poslu probati meditaciju – nadređeni verovatno neće imati razumevanja, bez obzira na dan u kome se na nju odlučite).

Dugotrajni astrološki uticaji: