Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 20. decembar 2014. godine

Horoskop za subotu, 20. decembar 2014. godine

Horoskop za subotu, 20. decembar 2014. godine

Problemi i pritisak spolja mogli bi danas da dovedu do sukoba i raskidanja veza, ali bi moglo doći i do snaženja zdrave ambicije i lomova koji dovode do pozitivnih promena.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas kardinalni kvadrat koji potresa naše društvo prethodnih par godina, nalazi izraz na veoma ličnom nivou.

Ovo bi se jednostavno i veoma bukvalno (nažalnost, bukvalni „prevod“ nebeskih dešavanja često je ne samo najjasniji, nego i najtačniji) moglo odraziti kao pucanje veza usled spoljašnjih pritisaka. Teret svakodnevnih problema koji se, naizgled iznenenada i neočekivano, ispoljava krahom partnerskih odnosa ili neočekivane promene životne situacije koje ne mogu da sa sobom, u novi dan, ponesu prevaziđene veze sa nekim ljudima.

Takođe, danas može doći do nametanja sopstvenih prohteva i želja ispred svih drugih, do sebičnog insistiranja na ispunjavanju ličnih ambicija bez obzira na danak koji zbog toga drugi moraju da plate. To definitivno neće pomoći očuvanju veza.

Ipak, kao ni bilo koji drugi astro-uticaj, ni ovaj nije uklesan u stenu, nije nešto neminovno. Stabilne veze nisu ugrožene bez obzira na sve probleme koje tim parovima donosi život.

Ljudi koji umeju da poštuju druge, teško da će podleći uticaju koji ih nagoni da stave sebe ispred svih, bez obzira na sve. Njima bi ovaj uticaj mogao da pomogne da lakše i bolje osveste sopstvene potrebe.

Takođe, spoj Venere i Plutona na istom stepenu može doneti veoma dobre prilike za finansijsku dobit, naročito ukoliko 13. stepen Jarca u vašoj natalnoj karti pada u drugu, osmu ili jedanaestu kuću. Ukoliko pada u prvu ili desetu, veoma je dobar podstrek za ostvarivanje sopstvenih ambicija.

Danas naše ambicije još lakše ostvarujemo upravo ako imamo u vidu i širu sliku, odnosno uticaj koji bi naš uspeh mogao da ima na napredak zajednice kojoj pripadamo (bilo da se radi o porodici, preduzeću, lokalnoj zajednici). U toj zajednici možemo naći i podsticaj za ostvarivanje sopstvenih planova ako se postavimo na pravi način i ne zaboravimo da nismo sami na ovome svetu.