Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 21. decembar 2014. godine

Opustite se i prepustite. Napunite baterije, oprostite “emotivne” dugove i pripremite za promene koje nas čekaju od sledeće sedmice.

Ukoliko je ova sedmica bila isuviše teška i ako je dovela do maksimalnog naprezanja nerava, nedelja bi mogla da donese olakšanje. Inače nam je potrebna pauza pred dalji nastavak radikalnih promena koje se dešavaju u nama i oko nas. Treba sve to izdržati na nogama.

Danas nam nebo pruža predah i momenat za vidanje rana i prikupljanje snage. Ako ste među onima čije veze trpe pod udarima nagomilanih problema i sve jačih pritisaka okoline (v. Horoskop za subotu, 20. decembar 2014.), danas biste mogli naći saosećanje u sebi i oprostiti onima koji su vas, možda nehotice, povredili.

Nalazimo i načina da ulepšamo dan i udovoljimo drugome. Nije reč o pomirenju, niti je ovo uticaj koji može da zalepi veze kojima je prošao rok trajanja.

Ovo je početak zaceljenja, početak sagledavanja i druge strane priče, početak pronalaženja unutrašnjeg mira. Danas i oni koji nemaju iza sebe prekid, mogu dobiti uvid u to šta oni zapravo traže od veze sa drugima, šta im je zaista potrebno i za kim tragaju.

Ovaj dan nam daje i snagu potrebnu za delovanje kako na ličnom planu, tako i u interesu grupe. Ako vas dešavanja tokom ove sedmice nisu isuviše iscrpela, pokrenite se i izađite „među ljude“. Kontakti sa drugima bi mogli biti i korisni i lekoviti.

Ako ste isuviše umorni, dopustite sebi odmor i relaksaciju. Priuštite sebi svoju omiljenu razbibrigu. Udovoljavajte sebi sitnicama.

Opustite se koliko god je to moguće, uživajte u danu i pripremite sebe za novu sedmicu koja nam obećava značajne preokrete i nove početke na samom kraju godine.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija