Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 3. jun 2015. godine

Horoskop za sredu, 3. jun 2015. godine

Horoskop za sredu, 3. jun 2015. godine

Sreda počinje veselo, a završava se ozbiljno, ali će nam, po svoj prilici, i radost i ozbiljnost biti potrebne u datom trenutku.

Nismo zaboravili da spomenemo i u Astrološkom pregledu sedmice: ova sreda donosi mali uvod u lepa dešavanja koja nas, daće Bog, očekuju tokom ovog meseca.

Budući da nam ta dešavanja donosi poslednji od tri susreta Jupitera i Urana, sreća bi mogla da nas zadesi u bilo kojoj sferi života i da se manifestuje u najrazličitijim oblicima.

Danas pak, naročito u prepodnevnim satima, najava te sreće bi moglo da predstavlja zadovoljstvo jednostavnim, malim stvarima.

Situacija bi mogla početi da se raspetljava, stvari da „legnu“ na svoje mesto. Sklapaju se kockice. Tamo gde je malo trebalo, sada se završava baš onako kako je i trebalo.

Danas je preporučljivo i pokrenuti neke nove priče. Sami novi počeci mogli bi doneti osećaj ispunjenosti i zadovoljstva – nešto se, napokon, kreće.

Nemojte biti skromni i nemojte se suzdržavati. Ako postoji vreme za velike želje, onda je to ovaj jun mesec. Sreda je veoma dobra „startna pozicija“.

Nemojte se razočarati ako već tokom dana polet i osmehe zamene povučenost i zamišljenost. Sreća, kao i tuga uostalom, ne mogu da budu stalno prisutne u nama. Imajte u vidu da pravo na sreću imate i da vas ona tu negde, sa početkom leta, čeka.

Sreda veče može da se iskoristi za ozbiljna razmišljanja o sebi i o odnosima sa drugima. Neke razgovore ne možete odlagati beskonačno dugo. Ako i boli, mora da se iskomunicira da bi se, jednom raščišćeno, prebolelo.

Dugotrajni astrološki uticaji: