Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 24. decembar 2014. godine

Horoskop za sredu, 24. decembar 2014. godine

Horoskop za sredu, 24. decembar 2014. godine

Danas lako izražavamo sopstvena i prepoznajemo osećanja drugih. Komunikacija je smislena i blagotvorna. Razgovarajmo.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas se na najbolji mogući način spajuju praktičnost i kreativnost. Danas su u skladu lični i ciljevi grupe.

Danas bismo mogli da napravimo značajne korake u rešavanju problema koji dugo stoje čekajući na razrešenje. Ovo razrešenje je moguće kada je reč kako o poslovnim zadacima tako i međuljudskim odnosima.

Ako je potrebno da nekome saopštite neku delikatnu stvar, da razgovarate o nekoj osetljivoj temi, danas je pravi dan da to uradite. Taktični smo iako direktni, nalazimo načina da kažemo istinu, a da time ne povredimo drugoga.

Što se posla tiče, posvećeni smo detaljima, ali ne gubimo iz vida celinu. Završavamo lako tekuće zadatke istovremeno idući ka važnom cilju.

Ova sedmica će biti ispunjena važnim događajima, od kojih ćemo značaj nekih uvideti tek znatno kasnije. Moguće je da će se tokom narednih dana desiti neke promene koje će obeležiti početak novog perioda u životima mnogih. Kao što često napominjemo u Penzinu, promene su neminovne i bez njih život ne bi bio moguć. Ali je duša često željna ušuškanosti poznatog i ne želi promene bilo koje vrste.

Budući da se nalazimo usred epohe u kojoj se transformiše toliko toga, teško je ponekad izaći na kraj sa svim tim turbulencijama. Zato smo ponekad grubi i nemarni prema svojoj okolini. Jer nemamo vremena i snage da se bavimo drugima.

Danas je jedan od dana kada je posebno dobro zastati i razgovarati. Sa osobom koju volite, sa čovekom pored koga radite, sa onima kome ste darovali život ili sa onima zahvaljujući kojima vi postojite, sa prijateljima i neprijateljima, znancima i neznacima. Stanite, razgovarajte. Nađite utočište i pružite utočište u priči, u potvrdi da ima nešto trajno i nepromenljivo – to su one vrednosti koje kao civilizacija gajimo.

Od ove srede najviše dobijaju pripadnici prve dekade Bika (rođeni krajem aprila), prve dekade Device (rođeni krajem avgusta) i prve dekade Jarca (rođeni krajem decembra).