Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 25. decembar 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 25. decembar 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 25. decembar 2014. godine

Kontrola i usmerenost na pozitivno delovanje danas će napraviti razliku između onih koji dobijaju i onih koji gube.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Koncentracija misli i snažna osećanja. Potreba za uklapanje u širu grupu, ali i težnja da se ostvare lični ciljevi. Ovo bi ukratko bio opis preovlađujuće energije dana.

Ukoliko ste među onim pripadnicima hrišćanske zajednice koji danas slave Božić, ovo je prava energija za savršen praznik. Emocije će možda biti malo prenaglašene, ali to se i očekuje tokom velikih praznika.

Možda ćete samo imati više društva od uobičajenog broja tokom večeri. Možda će ovaj Božić obeležiti prisustvo „stranca“ tokom porodične večere, stranaca koji se na ovaj način najlakše pretvaraju u trajne prijatelje.

Što se ostalih tiče, energija je ista samo će biti verovatno drugačije upotrebljena. Na poslu biste mogli dobiti važne vesti ili upoznati ljude koji bi mogli biti od značaja za vašu karijeru. Ukoliko dobro kontrolišete osećanja i mudro upravljate svojim fokusom, danas biste mogli da profitirate i da dogovorite dobar posao.

Dakle, mogućnosti postoje, ali bi one mogle da nas odvedu u pogrešnom pravcu ako izostane pomenuta samokontrola. Jer danas je lako odlutati i u neproduktivnom pravcu, a snaga reči bi mogla da bude nešto što nas pogađa umesto da mi budemo ti koji tu energiju koriste.

„Koncentracija misli i snažna osećanja“ dobra su kombinacija za neke, dok se kod drugih mogu izobličiti u opsesiju i preopterećenost. Dakle, kontrola i usmerenost na pozitivno delovanje danas će napraviti razliku između onih koji dobijaju i onih koji gube.