Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 2. januar 2015. godine

Horoskop za petak, 2. januar 2015. godine

Horoskop za petak, 2. januar 2015. godine

Ako su vam nedostajale lepršavost i ustreptalost tokom prvog dana Nove godine, mogli biste se obradovati njihovim bojenjem današnjeg dana.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nekome se otvaraju mogućnosti za ostvarivanje velikog broja kontakata. Novogodišnje čestitke mogle bi biti podstrek za okupljanje ljudi koji su izgubili kontakt.

Ovaj petak bi zaista mogao biti jedan od onih dana u kojima su tzv. reprize novogodišnje noći uspešnije od premijere. Iako teško da će iće i piće biti bolje, društvo bi moglo biti veće, opuštenije i veselije.

Ako ste npr. proveli novogodišnju noć u krugu porodice, uz svečanu trpezu, danas biste mogli ugostiti nekog ili otići u goste. Ili i jedno i drugo. Dan je dovoljno dug ako nemate obaveza.

Ceo dan je pogodan za druženje. Ako nemate poslovnih obaveza, iskoristite ga da učvrstite i obnovite kontakte. Šta god radili u 2015. godini, prijatelji će vam sigurno dobro doći.

Ustreptalost bi kod nekih osoba mogla da pređe i u nervozu i razdražljivost. Ako neko ne želi da „leprša“ po ovom danu, ne treba ga siliti. Nekima će biti potrebno da se sklone i odmore.

Ovnovi, Blizanci i Strelci u većini pripadaju onima koji će dan iskoristiti za druženje, dok bi deo pripadnika Device i Riba mogao osećati potrebu da se povuče i smiri titraje u sebi. Poštujte želje drugih i uživajte u danu koji je uvod u buran vikend.