Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 18. januar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 18. januar 2015. godine

Horoskop za nedelju, 18. januar 2015. godine

Ako možete da raspoređujete svoje obaveze i aktivnosti samostalno, prebacite sve za popodnevne časove. Prepodne provedite u šetnji na vazduhu, baveći se svojim omiljenim hobijem ili čitanjem novina i knjiga.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Od prebacivanja obaveza imaćete dvostruke koristi: prvo, iskoristićete prvu polovinu dana da dodatno napunite baterije, drugo, drugi deo dana inače daje bolje uslove za izvršavanje zadataka. Bolje ćete sprovesti svoje kreativne zamisli, one će tehnički biti mnogo bolje izvedene.

Ovo zvuči kao nešto što se odnosi samo na one umetničke duše koje su se usudile da kao umetnici i žive, ali se zapravo odnosi na sve naše, svakodnevne delatnosti, te npr. ako ste rešili da probate nov recept, jelo po njemu ćete bolje uspeti da pripremite popodne.

Kako su dani iza nas doneli dosta nejasnoća, a tek nas, početkom naredne sedmice čekaju problemi u razaznavanju sopstvenih ciljeva i tuđih postupaka, dobro je iskoristiti makar i najmanji podsticaj za organizaciju. A nedeljno popodne takav maleni podsticaj daje.

Zato se potrudite da nedelju popodne iskoristite za sređivanje podataka i slaganje utisaka. Potrudite se da na osnovu onoga što ste prošli, pripremite sebe za korake u neposrednoj budućnosti. Ovo možete uraditi kroz organizovanje sopstvenih misli, ali možete i veoma praktično pripremiti sve što znate da vam je potrebno za posao ili bilo kakvo delovanje u sedmici pred vama.

Koliko god beznačajno možda delovale, ovi pripremne radnje mogle bi biti velika olakšica u danima koji slede.

Februarske Ribe bi morale da probaju da se skoncentrišu i iskoriste što bolje ono što nudi ovaj dan, što važi i za avgustovske Device koje, ipak, imaju i veću podršku u ovim pripremnim aktivnostima. Pored njih, aprilski Bikovi i decembarski Jarčevi takođe osećaju dodatni podsticaj da iskoriste ovaj dan.

Dugotrajni astrološki uticaji: