Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 17. maj 2015. godine

Horoskop za nedelju, 17. maj 2015. godine

Horoskop za nedelju, 17. maj 2015. godine

Mesec danas prolazi kroz znak Bika pripremajući nas za sutrašnji Mlađak u Biku. Priprema za početak.

Na svom današnjem putu kroz ovaj znak, Mesec dobija podršku kojom se osnažuje njegovo delovanje i jača njegov izraz. Znamo šta nam je potrebno.

Izazovi koje smo imali krajem radne sedmice sada podstiču naše uverenje da to što nam je potrebno možemo i da dobijemo.

Na nebu se danas međusobno podstiču i dve planete intelekta – Merkur i Jupiter. Eto nam i intelektualne podrške. Merkur sledeće sedmice kreće retrogradno, te je sada veoma spor i, samim tim, deluje snažnije nego inače.

Ako je potrebno da o nečemu podrobno razmislite, evo odličnog dana za to. Ako je potrebno pregovarati ili razgovarati – opet je ovaj dan dobra prilika.

Nema potrebe da žurimo sa ostvarenjem planova. Uostalom, nedelja je dan za odmor :-)

Saturn nas još sputava, ali, kao što smo rekli, kad nas pusti ima da nas katapultira. Sa tim se uklapa i Mlad mesec prvog dana naredne sedmice – dakle, posle zastoja, polećemo.

Danas, utvrđujte. Takođe, iskoristite i ovaj dan i boravak Meseca u senzualnom Biku, da još malo napunite baterije boravkom u prirodi (ali izbegavajte velike fizičke napore: dan je u znaku piknika, a ne planinarenja), ili uživanjem u dobrom iću i piću.

Razmislite o obilnijem porodičnom, nedeljnom ručku. Kao nekad. Tako naoružani dobrom energijom, idejama i planovima, spemni smo za novu sedmicu.

Dugotrajni astrološki uticaji: