Horoskop za nedelju, 17. maj 2015. godine

Horoskop za nedelju, 17. maj 2015. godine
Bik

Mesec danas prolazi kroz znak Bika pripremajući nas za sutrašnji Mlađak u Biku. Priprema za početak.

Na svom današnjem putu kroz ovaj znak, Mesec dobija podršku kojom se osnažuje njegovo delovanje i jača njegov izraz. Znamo šta nam je potrebno.

Izazovi koje smo imali krajem radne sedmice sada podstiču naše uverenje da to što nam je potrebno možemo i da dobijemo.

Na nebu se danas međusobno podstiču i dve planete intelekta – Merkur i Jupiter. Eto nam i intelektualne podrške. Merkur sledeće sedmice kreće retrogradno, te je sada veoma spor i, samim tim, deluje snažnije nego inače.

Ako je potrebno da o nečemu podrobno razmislite, evo odličnog dana za to. Ako je potrebno pregovarati ili razgovarati – opet je ovaj dan dobra prilika.

Nema potrebe da žurimo sa ostvarenjem planova. Uostalom, nedelja je dan za odmor :-)

Saturn nas još sputava, ali, kao što smo rekli, kad nas pusti ima da nas katapultira. Sa tim se uklapa i Mlad mesec prvog dana naredne sedmice – dakle, posle zastoja, polećemo.

Danas, utvrđujte. Takođe, iskoristite i ovaj dan i boravak Meseca u senzualnom Biku, da još malo napunite baterije boravkom u prirodi (ali izbegavajte velike fizičke napore: dan je u znaku piknika, a ne planinarenja), ili uživanjem u dobrom iću i piću.

Razmislite o obilnijem porodičnom, nedeljnom ručku. Kao nekad. Tako naoružani dobrom energijom, idejama i planovima, spemni smo za novu sedmicu.

Dugotrajni astrološki uticaji:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *