Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 15. mart 2015. godine

Jarac

Oseća se u vazduhu – napetost. Imamo osećaj da će nešto, blizu nas, eksplodirati, eskalirati.

Nedelja je uvod, a za neke će možda označiti i dan koji će duže pamtiti od onih koji sa sobom nose glavnu energiju, a koji slede neposredno za njom.

Ovo su, naravno, samo opšte tendencije. Kako će se i da li će se odraziti na određenog pojedinca zavisi od uticaja na planete i uglove u njegovoj natalnoj karti, ali i od ličnosti samog pojedinca i od njegovih postupaka. Astrologija daje smernice, ne određuje sudbinu. Svojom sudbinom upravljamo sami.

Danas bismo mogli biti isfrustrirani upravo osećajem da ne uspevamo da izađemo iz obrazaca ponašanja koji nas duže vreme prate, a za koje smo svesni da nam ne idu u prilog. Želimo da postupimo drugačije, da drugačije komuniciramo, ali vidimo sebe kako radimo iste stvari i izgovaramo iste reči koje su nam i ranije pravile problem.

Isfrustrirani, mnogi bi mogli da iskale svoje nezadovoljstvo sobom na sebi najbliže ljude: članove svoje porodice, partnere, prijatelje.

Kako ne živimo u vakumu, kako je lakše shvatiti kako treba da se ponašamo, nego ponašati se u skladu sa sopstvenim odlukama, naše pogrešne akcije dovode do pogrešne reakcije. Ili je bilo obrnuto? Da je druga strana drugačije postupila, mi ne bismo reagovali neprimereno? Svejedno.

Danas je teško otkriti “krivce”, osobe koje su započele sukob. Lako je u sukob uleteti. Mnogo je turbulencija i preispitivanja: preispitivanja sebe, preispitivanja tuđih postupaka, odnosa sa drugima…

Ako ikako možete, povucite se. Nemojte danas stavljati sebe u poziciju da birate između zaštite sopstvenog integriteta i napadanja druge osobe. Ne stavljajte odnose sa okolinom na kantar.

Energiju usmerite na fizičke aktivnosti i izvršavanje konkretnih, rutinskih zadataka. Ni ovaj dan, ni naredna sedmica nisu dobro vreme za traženje pravde i dokazivanje svoje premoći.

Mogli biste postati i žrtva tuđih takvih aspiracija. Tada ćete morati da odreagujete ili da se povinujete. Ni jedno ni drugo vam dugoročno ne ide u korist.

Tako da, ako ikako možete, povucite se. Nije to bežanje, već strateško povlačenje kako biste zauzeli bolju poziciju.

Dugotrajni astrološki uticaji:


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija